Metsäkoneurakointi

Tarra ralliautossa

”Sponsorointi on eräänlaista nykyaikaista markkinointia, jossa urheilija tai joku muu, hankkii tarroja tai kangasmerkkejä.” Näin totesi Timo Kahilaisen esittämä kartanlukija Lampinen Kummeli Storiesin legendaarisessa rallisketsissä. Saab 96 oli täynnä tarroja, mutta kassa tyhjä, kun hotellihuonetta piti varata. Kun kuljettaja Moisio (Heikki Silvennoinen) sitten totesi, että älä nyt vaan väitä, että sä olet ilmaiseksi antanut nämä tarrat tähän autoon laittaa, niin Lampinen totesi, että ei, kyllä mä niistä maksoin.

Vuoden 1990 Toyota Celica tarjoaa edelleen väkevän kyydin. Jari-Matti Latvalan kyytiin päässeet Nisula Forestin asiakkaat tuskin ihan heti unohtavat tätä elämystä.

Toyota Gazoo Racingin WRT-tallin autoissa on suomalaisen Nisula Forestin tarra, mutta yhteistyöhön kuuluu paljon muutakin. Juuri Jyväskylän MM-rallin Elfyn Evansin ohjastamana voittaneen, ja kohti valmistajien maailmanmestaruutta matkaavan Toyotan virallisten partnerien luettelossa Nisula Forest on kovassa seurassa. Tallin tukijoihin kuuluu muun muassa Panasonicin ja Japan Airlinesin kokoisia yrityksiä.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.