Metsäkoneurakointi

Nisula Forest jatkaa Toyotan yhteistyökumppanina rallipoluilla

Nisula Forest on ollut mukana Toyota Gazoo Racing WRT toiminnassa tallin alkumetreistä lähtien. Kaudella 2016 ja 2017 Nisula teki yhteistyötä Juho Hännisen kanssa ja Juhon siirryttyä tallin testikuljettajaksi kauden 2017 päätteeksi, Nisula ja Toyota Gazoo Racing allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

- Olemme pystyneet vuosien 2017–2020 aikana tarjoamaan asiakkaille, omalle henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneille ainutlaatuisia elämyksiä tiiviissä yhteistyössä TGR:n kanssa. Yhteistyö Tommin johtaman tiimin kanssa sujui näinä vuosina todella joustavasti ja haluankin kiittää Tommia kuluneista vuosista. Uskomme vahvasti, että hyvä ja avoin yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa Jari-Matin johtamassa tallissa, Kalle Mattsson kertoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Jos yritysmaailmassa haluaa mennä eteenpäin, on laadukkaiden tuotteiden lisäksi huolehdittava brändin rakentamisesta. Yhteistyösopimuksen jatko kaudelle 2021 Toyotan tehdastiimin kanssa antaa meille loistavan mahdollisuuden ottaa jälleen uusia askelia eteenpäin. Nisula on brändinä ja yrityksenä kehittynyt selkeästi yhteistyövuosien aikana, Mattsson jatkaa.

- Huippuammattilaisista koostuva, maailman paras rallitiimi on mitä parhain esimerkki siitä, mitä tavoitteiden saavuttaminen tarkoittaa käytännön työssä. On hienoa jakaa näitä ajatuksia tallin yhteistyökumppaneille. Sieltä varmasti tarttuu uusia ajatuksia päivittäiseen tekemiseen, Toyota Gazoo Racingin tuore tallipäällikkö Jari-Matti Latvala kertoo.