Metsäkoneurakointi

Nisula Forestin ja Toyota Gazoo Racing WRT:n yhteistyö jatkuu myös 2024

Nisula Forest on ollut mukana Toyota Gazoo Racing WRT toiminnassa tallin alkumetreistä lähtien. Kaudella 2016 ja 2017 Nisula teki yhteistyötä Juho Hännisen kanssa ja Juhon siirryttyä tallin testikuljettajaksi kauden 2017 päätteeksi, Nisula ja Toyota Gazoo Racing allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

Jari-Matti Latvala ja Timo Savornin, Nisula Forest Oy

- Toyota Gazoo Racing WRT ja Nisula Forestilla on paljon yhteneväistä, Keski-Suomesta maailman huipulle! Olemme molemmat tiimit täynnä hyviä tyyppejä ja sisua! Yhteistyösopimuksen jatko kaudelle 2024 Toyotan tehdastiimin kanssa antaa meille loistavan mahdollisuuden ottaa jälleen uusia askelia eteenpäin. Asiakkaamme ovat tunnetusti kovia rallifaneja. On mahtavaa nähdä ja seurata kuinka TGR-WRT:n tiimi on menestynyt maailmalla. Nisula on brändinä ja yrityksenä kehittynyt selkeästi yhteistyövuosien aikana, kertoo Timo Savornin, Nisula Forestin myynti- ja markkinointijohtaja.

Toyota Gazoo Racing WTR

- Nisula Forest on ollut alusta asti tukemassa Toyota Gazoo Racing WRT:n toimintaa ja olemme erittäin iloisia, että yhteistyö jatkuu edelleen, sillä ralleja ei voiteta ilman tukijoukkoja, Kertoo Toyota Gazoo Racing WRT tallipäällikkö, Jari-Matti Latvala.

Toyota Gazoo Racing WTR