Metsätrans-Lehti Oy
Ajankohtaista

Proforest muuttaa Kalajoelle

Metsäkonealan suurtapahtuma Proforest järjestetään jatkossa Kalajoella. Uusi järjestämispaikkakunta tarjoaa tapahtumaan osallistuville yrityksille ja tuhansille messuvieraille erinomaiset majoitus- ja oheispalvelut. Proforest järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2021. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy.

-Kalajoki toivottaa uuden suurtapahtuman osallistujineen lämpimästi tervetulleeksi. Odotamme tulevaa yhteistyötä Expomarkin ja sen emoyrityksen Suomen Messut Osuuskunnan kanssa hyvillä mielin. On upeaa saada osaava ja valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu toimija toteuttamaan hienoa tapahtumaa Kalajoelle yhteistyössä kaupungin ja matkailun kanssa. Tapahtumat ja niiden kehittäminen ovat Kalajoelle tärkeitä, Kalajoen kaupunginjohtaja Jukka Puoskari sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Tapahtuman kalajokinen pääyhteistyökumppani Suomen Keskusvaraamo toimii tiiviissä yhteistyössä Visit Kalajoen ja koko alueen matkailutoimijoiden kanssa. Haluamme edistää kaikkien verkostossa mukana olevien yritysten liiketoimintaa. Suurtapahtumista hyötyy koko alue. Yhdessä voimme tarjota paitsi laadukkaan tapahtuman myös poikkeuksellisen upeat majoitus- ja oheispalvelut hyvällä yhteistyöllä, Kalajoki Keskusvaraamon toimitusjohtaja Jorma Kortesoja iloitsee.

Proforestiin osallistui ensimmäisenä järjestämisvuonna 2017 120 yritystä ja 6000 messuvierasta. Vuonna 2019 mukana olevien yritysten määrä kasvoi 170:n ja kävijämäärä nousi 8000:n. Proforestin lähdettyä hyvään kasvuun tapahtumalle haluttiin kokenut valtakunnallinen järjestäjä. Sellainen on Expomark Oy - Suomen suurimman tapahtumajärjestäjän Suomen Messut Osuuskunnan tytäryritys - joka järjestää merkittäviä ammattitapahtumia eri puolilla Suomea 30 vuoden kokemuksella.

-Lähdemme innolla kasvattamaan Proforestia tiiviissä yhteistyössä Kalajoen kaupungin ja metsäkonealan parhaiden toimijoiden kanssa. Proforestia kahdella ensimmäisellä järjestämiskerralla luotsannut JTM Osaajien tiimi, Tomi Ruuska, Juhana Männikkö ja Markku Laitinen, jatkaa niin ikään tapahtuman tukena. Toivotamme metsäkonealan yritykset ja ammattilaiset laajasti mukaan Kalajoen kevääseen vuonna 2021, sanoo Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy