Kuljetus

KESLA-autonosturien huoltoverkosto laajenee Lahteen ja Hollolaan

Kesla Oyj ja Originator Oy ovat käynnistäneet yhteistyön KESLA–autonostureiden jälkimarkkinointitoimintojen vahvistamiseksi Lahdessa, Hollolassa ja Hyvinkäällä.

- Solmitulla yhteistyösopimuksella parannamme jälleen merkittävästi jälkimarkkinointipalveluidemme saavutettavuutta Etelä-Suomessa, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oyj:stä.

- Kesla yhteistyön kautta pääsemme laajentamaan korjaamo- ja varaosapalveluamme ajoneuvonosturien puolelle joka on ollut puute palveluissamme. Tulemme aktiivisesti kehittämään henkilöstön osaamista niin että pystymme palvelemaan asiakkaat saman katon alta myös nosturiasioissa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Originator Oy:llä on kolme toimipistettä: Lahti, Hollola ja Hyvinkäällä toimii tytäryhtiö Hyvinkään HRP Oy. Originator Oy tarjoaa raskaan kaluston huolto- ja varaosapalveluita ja se kuuluu Raskassarja-ketjuun. Toimipisteistä KESLA-yhteistyön aloittavat ensimmäisenä Lahden ja Hollolan pisteet, jotka ovat jo täydessä valmiudessa. Hyvinkään HRP Oy aloittaa KESLA-yhteistyön syksyllä 2017.

Avajaiset perjantaina 28.4.2017

Orinatorin ja Keslan yhteistyötä juhlitaan perjantaina 28.4.2017 klo 10-17 Originatorin Lahden toimipisteellä osoitteessa Alhonkatu 2. Keslan puolelta esillä on kaksi nosturia. KESLA Z17 recycling, kierrätys- ja kappaletavarakäyttöön sopiva uutuus, ja KESLA 2112Z, joista jälkimmäisellä voi osallistua myös kuormauskilpailuun. Luonnollisesti tarjouksia huolloista, varaosista ja tietenkin itse nostureistakin kannattaa tulla kysymään. Lounastarjoilu nopeimmille.