Ajankohtaista

Veljekset Kellolalle laatu-, ympäristö- ja TTT-sertifikaatti

Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennus- ja metsäkoneurakoinninerikoisosaaja. Veljekset Kellola työllistää noin 60 alan ammattilaista ja toimii pääsääntöisesti Oulun talousalueella, mutta myös koko Suomessa

Vuosien aikana Veljekset Kellola on hoitanut kymmeniä erilaisia maarakennusurakoita käsittäen tuulivoimaloiden infrastruurin rakentamista, kaivostyömailla massojensiirtoja, teollisuusrakentamista, teiden parannus ja rakennustöitä, ydinvoimalatyömaan maanrakennustöitä jne. Veljekset Kellolalta onnistuu myös louhintaurakat ja vaativammatkin urakat.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsäkoneurakoinnissa Veljekset Kellolan osaaminen ei rajoitu ainoastaan korjuuseen, vaan pitkän kokemuksen turvin Veljekset Kellola pystyy hoitamaan myös leimikon suunnittelun ja tarvittaessa toteuttaa leimikon puukaupasta jälkitöihin.

Veljekset Kellola Oy:lle on myönnetty laatu-, ympäristö- ja TTT-järjestelmäsertifikaatti, joka kattaa standardit ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018.

Toimitusjohtaja Kyösti Saarijärven mukaan yrityksen kasvu ja kehittyminen vaatii systemaattista toimintatapaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

  • Pitkällä tähtäimellä toimintajärjestelmä ja sen sertifiointi tulee olemaan meille yrityksen kehittämisen väline. Myös asiakkaat arvostavat ulkopuolista arviointia ja vaativissa projekteissa se on asiakkaan taholta edellytyksenä.

  • Aloitimme toimintajärjestelmän rakentamisprojektin kesällä 2019 ja sen aikana olemme terävöittäneet yrityksen strategiaa ja tavoitteita. eSalkku-järjestelmän kautta saimme käyttöömme paljon ohjeita ja lomakkeita, joista poimimme ja jalostimme toimintaamme sopivia työkaluja. PKY-LAATU asiantuntijan tuella tehty projekti oli erittäin hyvin onnistunut. Asiantuntijalta sai apua aina tarvittaessa.

  • Vaaratilanteiden, kehittämisideoiden ja poikkeamien kirjaamiseen ja käsittelyyn eSalkusta otettiin käyttöön koko henkilöstölle tapahtuma-appi.

  • Toiminnan suunnittelu, dokumentointi ja raportointi ovat parantuneet. Seuraavaksi tavoitteena on prosessien kehittäminen 5S -järjestelmän avulla.