Ajankohtaista

Toni Silfverberg Nokian Renkaiden Marketing & Sales Excellense - yksikön johtajaksi

Toni Silfverberg on nimitetty 1.6.2020 alkaen Nokian Renkaiden uuden Marketing & Sales Excellence -yksikön johtajaksi. Silfverbergistä tulee myös Nokian Renkaiden johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi tuotteista ja markkinoinnista vastaavalle johtajalle Jukka Kasille. Silfverberg siirtyy tehtävään Nokian Raskaista Renkaista, missä hän on johtanut globaalia myyntiä ja markkinointia. Aikaisemmin Silfverberg on työskennellyt kansainvälisissä yhtiöissä kuten H+H International A/S ja Inion Oy, joissa hän toimi myynnin ja markkinoinnin, sekä talouden ja ICT:n johtotehtävissä.

– Tonin kokemuksesta on valtavasti hyötyä uudessa tehtävässä. Marketing & Sales Excellence -yksikön avulla kehitämme edelleen arvon luontia asiakkaillemme ja prosessejamme kuten liiketoiminnan digitalisointia. Tämä auttaa meitä kiihdyttämään kasvua Pohjois-Amerikassa ja Keski-Euroopassa sekä vahvistamaan markkinajohtajan asemaamme Pohjoismaissa ja Venäjällä, tuotteista ja markkinoinnista vastaava johtaja Jukka Kasi sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

– Odotan innolla uutta tehtävää, jossa markkinointia ja myyntiä kehitetään globaalisti. Tärkein oppi urallani on ollut se, että voimme menestyä ainoastaan erinomaisen ryhmähengen ja toiminnan korkean läpinäkyvyyden avulla. Edessä on paljon työtä ja haasteita, oppeja ja iloa menestyksen kautta, Toni Silfverberg toteaa.