Tapahtumat

Konetyöalat esittäytyvät FinnMETKOn kangasmaastossa

Järjestyksessään 18. konetyöalojen ammattinäyttely FinnMETKO 2020 avautuu torstaina 3. syyskuuta Jämsässä. Laajalle alueelle levittäytyvän ulkotapahtuman järjestelyissä on panostettu kävijöiden turvallisuuteen. Kiertotalous on nousussa ja se näkyy myös FinnMETKOn näytteilleasettajien tarjonnassa.

Näyttelyyn on ilmoittautunut 200 näytteilleasettajaa. Pääportin kolmiossa saa hyvän käsityksen modernin maarakennusalan monipuolisuudesta. Alueella nähdään näyttävä valikoima maarakennuskoneita ja laitteita: niin maansiirtoon, teiden kunnossapitoon ja kiinteistöhuoltoon sopivaa kuin kierrätysmateriaalien käsittelyyn ja purkutöihin tarkoitettua kalustoa.

Energia- ja kuitupuun menekki ja käytön kasvunäkymät heijastuvat myös metsäpuolen antiin näyttelyssä. FinnMETKOssa on esillä uutta energiapuun korjuukalustoa, kouria, kärryjä ja hakkureita. Myös metsänhoitotöiden koneellistamiseen löytyy ratkaisuja, näyttelyssä voi tutustua muun muassa koneelliseen metsänistutukseen.  

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Hyötyajoneuvot ovat tälläkin kertaa oleellinen osa FinnMETKO-näyttelyä. Mukana on myös paljon hyötyajoneuvojen rakenteisiin ja varusteisiin liittyviä toimijoita tuotteineen samoin kuin kaikkein konetyöalojen laitteiden, varaosien ja palveluiden tarjoajia. FinnMETKO-näyttely ulottuu Jämsän Myllymäen kangasmaastossa laajalle alueelle.  Näyttelyn osastoalueen pituus on etelä–pohjoissuunnassa 1,5 kilometriä ja leveys leveimmillään puoli kilometriä. Alueen laajuus mahdollistaa turvavälien pitämisen ja turvallisen näyttelykäynnin turvallisuusohjeita noudattaen.