Metsätrans-Lehti Oy
Ajankohtaista

FinnMETKO 2020 -näyttely järjestetään suunnitellusti

Konetyöalojen ammattinäyttely FinnMETKO 2020 järjestetään suunnitellusti Jämsässä 3.–5.9.2020. Näyttelyssä noudatetaan koronatilanteen vaatimia viranomaisohjeita.

Näyttelyssä on tällä hetkellä mukana 230 näytteilleasettajaa. Mukana olevat näytteilleasettajat on nähtävillä www.finnmetko.fi-sivuilla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koronatilanteen vuoksi näyttely toteutetaan erityisjärjestelyin. Näyttelyssä noudatamme voimassaolevaa OKM:n ja THL:n 14.5.2020 päivättyä ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä sekä niiden muuttuessa voimassaolevia ohjeita. Mikäli ohjeisiin tulee päivityksiä, tiedotamme niistä heti myös näytteilleasettajille ja kävijöille.

Koronatilanteen vuoksi näyttelyssä kaikkien osallistujien on muistettavat huolehtia riittävistä turvaväleistä ja noudattaa korona-ajan hygieniaohjeistuksia. Oireisena ei saa osallistua näyttelyyn.

Yhdessä vastuullisesti toimien teemme näyttelystä turvallisen kokemuksen kaikille.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

FinnMETKO 2020 -näyttely on avoinna yleisölle 3.–5.9.2020 klo 9–17.

Konetyöalojen ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO 2020 on raskaskonealojen päätapahtuma Suomessa. FinnMETKO 2020 -näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjät ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. www.finnmetko.fi