Tapahtumat

Erkki Eilavaara sivuun FinnMETKO Oy:n johdosta

Koneyrittäjien toimitusjohtaja Matti Peltola on nimitetty Finnmetko Oy:n vt. toimitusjohtajaksi 28.1.2021 alkaen. Peltola jatkaa yhtiön hallituksen jäsenenä. Samalla yhtiön liiketoimintajohtajaksi ja varatoimitusjohtajaksi nimitettiin DI Tapio Hirvikoski.

- Kiitämme väistyvää toimitusjohtajaa Erkki Eilavaaraa hänen pitkäaikaisesta panoksestaan yhtiön kehittämisessä. Vetovastuun vaihto osuu nyt tulevan FinnMETKO 2022 -näyttelyn järjestelyiden kannalta sujuvaan ajankohtaan, sanoo hallituksen puheenjohtaja Markku Suominen.

Yhtiön operatiivisista toiminnoista liiketoimintajohtajana ja varatoimitusjohtajana 28.1.2021 alkaen vastaava Tapio Hirvikoski on ollut Koneyrittäjien ja Finnmetko Oy:n palveluksessa yli 25 vuotta, viimeksi markkinointipäällikkönä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Jatkamme edelleen koneyrittäjien omien tuotteiden, kuten Koneyrittäjä-lehden ja FinnMETKO-näyttelyiden kehittämistä osaavalla, kokeneella ja asiakaskunnalle tutulla organisaatiollamme. FinnMETKO 2022 -näyttelyn suunnittelu on täydessä vauhdissa ja osastomyynti alkaa toukokuussa, Hirvikoski toteaa.