Tapahtumat

Nokian Renkaat FinnMETKOssa – tarjolla ennätysmäärä uutuuksia

Kun tavara ja ihmiset liikkuvat, metsää korjataan tai maata siirretään, 120-vuotias Nokian Renkaat on työssä mukana. FinnMETKO 2018 -messuilla esiteltävä tuotevalikoima osoittaa laajasti, miten jatkuva ja käyttäjiä kuunteleva kehitystyö näkyy renkaiden käyttäjälle parantuneena turvallisuutena, taloudellisuutena ja ympäristöystävällisyytenä – sanalla sanoen mielenrauhana.

FinnMETKO 2018 -tapahtuma kerää jälleen edustavan kattauksen konealan yrityksiä Jämsään. Nokian Renkaiden osastolla #38 on Suomen ensiesittelyssä niin ennätysmäärä tuoteuutuuksia eri loppukäyttösegmenteille kuin kiinnostavia ajoneuvojakin:

Nokian Tractor King

Nokian Tractor King on uusi laadusta tinkimätön rengas vaikeimpiin olosuhteisiin niin metsässä, maansiirrossa kuin tienrakennuksessakin käytettäviin traktoreihin. Aivan uutta teknologiaa pidoltaan ja kestävyydeltään edustavan renkaan runko on lujuudeltaan verrattavissa maansiirtorenkaisiin. Sarjan suurimmat mallit ovat myös massiivisimpia koskaan valmistamiamme renkaita. Osastolla pääset näkemään renkaat myös jättikokoisen Valtran S-sarjan traktorin alla.

Nokian R-Truck -tuotesarja

Toinen uutuus on sarja kuorma-autonrenkaita vaativaan on/off-road-käyttöön esimerkiksi maansiirto- ja metsätyömailla ympäri vuoden. Sarjassa on kolme tuotetta: vetorengas Nokian R-Truck Drive, ohjausakselin rengas Nokian R-Truck Steer sekä perävaunuun optimoitu Nokian R-Truck Trailer. Kaikki sarjan renkaat on suunniteltu toisaalta mukavaan ja äänettömään maantieajoon, toisaalta pitämään monenlaisilla pehmeillä pinnoilla.

Nokian Hakkapeliitta Truck T

Ankarimpiin talviolosuhteisiin suunniteltu Nokian Hakkapeliitta Truck -tuotesarja on saanut täydennyksekseen perävaunuille tarkoitetun Hakkapeliitta Truck T -mallin. Uutuus jatkaa sarjan tavoitetta tarjota parasta mahdollista pitoa ja kestävyyttä pienten teiden puukuljetuksissa ja muissa vaativissa talviolosuhteissa.

Nokian MPT Agile 2

Messuilla ensiesittelynsä saa myös Nokian MPT Agile 2 -maastoajoneuvorengas. Yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa kehitetyssä uutuudessa erityistä huomiota on kiinnitetty ohjattavuuteen ja puolustuskäytön asettamiin vaatimuksiin. Rengasuutuus on näyttävästi esillä modulaarisen Patria AMV -panssaroidun pyöräajoneuvon alla.

Valtran ja Nokian Renkaiden ennätystraktori

Edellisen talvinopeusennätyksen (130,165 km/h) jatkoksi tuotteillamme rengastettu Valtran kuskiton traktori rikkoi ennätyksiä aivan uudessa lajissa: lumen aurauksessa! Tule osastolle katsomaan traktoria, jolla ennätys tehtiin.