Tapahtumat

Ivecolta uutuuksia Kuljetus 2017-messuille

Iveco tuo Jyväskylän Kuljetus 2017-messuille koko laajan mallistonsa pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Messukävijöille on tarjolla jännittävä katsaus jatkuvasti uusiutuvaan paketti- ja kuorma-automallistoon. Ivecon vetonauloina messuilla ovat:

 • Stralis NP - kaasukuorma-auto, joka kulkee 1500 km yhdellä tankkauksella.
 • Eurocargo - "International truck of the year 2016" 6x2 takaohjaavalla telillä
 • Trakker - tunnettu kestävyydestä ja hyvästä suorituskyvystä vaikeassa maastossa.
 • Daily - Huippumallit Hi-Matic automaattivaihteistolla.

Iveco Finland Oy juhlistaa 30 vuotista yhteistyötä jälleenmyyjänsä Niemi-Korpi Oy:n kanssa. Niemi-Korpi Oy:llä on myyntipisteet Kokkolassa, Oulussa ja Turussa, joiden lisäksi Jyväskylään avataan uusi toimipiste kuluvan vuoden aikana. Niemi-Korpi Oy on ollut loistava Iveco -lähettiläs kaikkien näiden vuosien ajan ja on nykyään ylivoimaisesti suurin Iveco-jälleenmyyjä Suomessa. - Messujen yhteydessä Niemi-Korpi Oy ja Iveco Finland juhlistavat 30 upeaa yhteistä vuotta huippuedullisin tarjouksin, sanoo Iveco Finland Oy:n myyntijohtaja Pasi Gerpe.

Stralis NP,

mullistava kaasukäyttöinen kuorma-auto pitkän matkan kuljetuksia varten

New Stralis NP on ensimmäinen kaasukuorma-auto, joka on suunniteltu varta vasten pitkille matkoille. Se on ainut maakaasuajoneuvo, joka toimii CNG- ja LNG -polttoaineella jopa 1.500 km toimintamatkalla. New Stralis NP esittelee uuden Cursor 9, 8,7 litraisen Natural Gas Euro VI -moottorin, joka antaa 400 hv:n tehon ja 1 700 Nm:n vääntömomentin mikä vastaa sen dieselversiota. Parhaaseen kilpailijaan verrattuna tehoa on 17 % enemmän  ja vääntömomenttia 6 % enemmän. Uuden sukupolven 12-nopeuksinen

HI-TRONIX -automatisoituvaihteisto

antaa huomattavasti lisää kestävyyttä, vähentää polttoaineenkulutusta ja parantaa ajomukavuutta. Hi-Way -ohjaamo tarjoaa toimivan ympäristön, josta löytyy kaikki pitkän matkan tehtävässä tarvittavat mukavuudet. Uudistukset, jotka on esitelty New Stralis NP:ssä, vähentävät TCO -kustannuksia jopa 3 % verrattuna edellisiin malleihin, joissa oli jo dieselkäyttöisiin ajoneuvoihin verrattuna 40 % alhaisemmat polttoainekustannukset.

Luokkansa paras suorituskyky

Uusi 8,7-litrainen Iveco Cursor 9 Natural Gas -moottori hyödyntää Ivecon 25 vuotta sitten kehittämää ratkaisua. Suorituskykyä on paranneltu edelleen tärkeillä teknisillä parannuksilla: uudelleenprofiloidut imusarjat parantavat polttoainetehokkuutta, suuttimet ja ruiskutusjärjestelmä on uusittu, jotta polttoaineenvirtaus on nopeampaa. Näin saavutetaan luokkansa paras suorituskyky. Uusi korkean virtauksen kolmitiekatalysaattori minimoi äänen ja kulutuksen.

Luokkansa paras TCO-kustannusten karsimisessa

Yksinkertainen pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, jossa ei käytetä AdBlueta, hiukkassuodattimia tai aktiivista regenerointia, vähentää huoltotarvetta ja -kuluja. TCO -kuluja vähentävien ominaisuuksien lisäksi New Stralis NP tarjoaa aivan erinomaista ajomukavuutta ja turvallisuutta standardeina tulevien integroidun hydraulisen hidastimen, mäkilähtöavustimen ja mukautuvan vakionopeudensäätimen avulla.

Iveco Trakker – se vankka kuorma-auto

Off-road -kuorma-auto Trakker

tunnetaan kestävyydestä, yksinkertaisuudesta sekä hyvästä suorituskyvystä vaikeassa maastossa. Se on siis lyhyesti sanottuna vahva työjuhta, joka erittäin kilpailukykyisen hintansa ansiosta maksaa itsensä kuljetusliikkeelle nopeasti takaisin.

Jyväskylässä esillä Trakker

– AT340T50 erittäin vaikeisiin maasto-olosuhteisiin, neljä akselinen, pitkä ohjaamo jossa makuutilat, 6-sylinterinen, 13-litrainen – 500 hv, 16 –portaisella Tronic vaihteistolla.

Cursor 13, teho 500 hv:n moottori

antaa 2 300 Nm:n huippuväännön 1 000 r/min kierrosnopeudesta alkaen ja pitää sen tasaisena kierrosnopeuteen 1 525 r/min asti. - Integroitu Iveconnect 7” värinäyttö, jossa radio- ja multimediatoiminnot, automaattinen kuljettajan avustuspalvelu, valmiudet navigointia ja ajoneuvokannan hallinnointia varten sekä kaikki tarvittavat laitteistot sisäänrakennettuna. Todisteena Trakkerin maasto-ominaisuuksista sitä käytettiin vuonna 2006 ensi kerran legendaarisessa Dakar-rallissa, jonka Iveco on voittanut useaan otteeseen – viimeksi vuonna 2016.

Uusi Eurocargo, ”The Truck The City Likes”, uutena ilmajousitettuna 6x2 versiona

Eurocargo-mallisto, palkittiin ”International Truck of the Year 2016” -tittelillä. Iveco esittelee messuilla Eurocargo 220E32/P (22 t) uuden ilmajousitetun 6x2 takaohjaavalla telillä olevan mallin. Keskiraskaita ajoneuvoja käytetään pääasiassa sellaisiin tehtäviin kuin kaupunkikuljetuksiin ja kunnallisiin palveluihin. Tämän vuoksi Iveco on nostanut etusijalle suorituskyvyn parantamisen ja polttoaineen kulutuksen pienentämisen. Eurocargossa on käytössä kahdeksan eri moottoriversiota, joista kaksi uutta nelisylinteristä Iveco Tector 5 -moottoria, 160 ja 190 hv, on optimoitu soveltumaan tyypillisiin kaupunkiajon työskentelyolosuhteisiin, minkä seurauksena polttoainetta säästyy jopa 8 %. Sen ansiosta, että EcoSwitch -järjestelmä pidentää kuutosvaihteen kytkentäaikoja ja rajoittaa alasvaihtoa sekä EcoRoll -toiminto (12-vaihteisissa ajoneuvoissa) hyödyntää ajoneuvon rullausta alamäessä. Turvallisuus on myös yksi Eurocargon uudistumisen lähtökohdista: ohjauspyörän turvatyynyn ja ohjauspyörän näppäimien lisäksi Eurocargo on saatavana kaikilla keskeisimmillä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä varustettuna, kuten  kaistan vaihdon varoitusjärjestelmä (LDWS), automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (AEBS) ja etäisyydensäätöjärjestelmä (ACC). Turvallisuuden ja näkyvyyden parantamiseksi ajon aikana LED-päiväajovalot on myös otettu käyttöön vakiovarusteena. Xenon ajovalot on myös saatavilla.

Uusi Daily Euro 6

Uusi Daily Euro 6 tuo jokaiseen päivään 

ylivoimaista suorituskykyä

 – sen uudet tehokkaat 2,3 ja 3,0 litran moottorit tarjoavat jopa 205 hv ja luokkansa parhaan vääntömomentin 470 Nm. Edistyksellinen voimalinjatekniikka 

mahdollistaa lisäksi jopa 8 prosentin polttoainesäästöt

 verrattuna edeltäviin malleihin. Pidempien huoltovälien ja kestävien osien ansiosta

alhaiset huolto- ja korjauskulut

 tarjoavat

 jopa 12 prosenttia lisää säästöä

. Ohjaamo on vielä edellisiä mallejakin hiljaisempi: 

äänitasoa on laskettu 4 dB,

 mikä parantaa ajoneuvon akustiikkaa ja äänentunnistusta 8 %.

Uusi DAILY BUSINESS UP

 on älykäs työkalu kuljettajille ja toimii kuin 

ajoavustaja, 

joka antaa reaaliaikaisia ehdotuksia polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi. Sovellus toimii ajotavan arviointijärjestelmän (DSE) pohjalta ja suunnittelee ammattimaisen navigointijärjestelmän avulla hyötyajoneuvolle optimaalisia reittejä. Lisäksi järjestelmän palvelu tarjoaa suoran yhteyden Iveco Assistance Non Stopiin, 24 tunnin tieavustuspalveluun

Uusi Daily Hi-Matic Euro 6 -perhe

 on kasvanut ja sisältää nyt useampia malleja, jotka varmasti täyttävät kaikkien asiakkaiden tarpeet. Se tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen ja turvallisuuteen, suorituskykyyn ja tuottavuuteen liittyviä hyötyjä Hi-Matic -vaihteiston kautta. Se myös hyödyntää uutta EcoSwitch PRO -järjestelmää, joka huomioi, onko ajoneuvo kuormattu ja säätää vääntömomenttia sen mukaisesti. Tuloksena polttoainetehokkuus paranee ja pakokaasupäästöt vähenevät, mutta asiakkaan ei tarvitse tinkiä tuottavuudesta.

Iveco B124 osastolla olevat autot:

 • Daily 35S14A8 V 9 m3 Hi-Matic pakettiauto
 • Daily 35S14A8 V 12 m3 Hi-Matic pakettiauto
 • Daily 35S18A8 V 16 m3 Hi-Matic matkailuauto
 • Eurocargo 220E32/P 6x2, Allison vaihteistolla, takaohjaavalla telillä
 • Stralis AS440S40T/P NP LNG/CNG 4x2, Maakaasu veturi
 • Trakker AT340T50, 8x4, Tronic vaihteisto

Päällirakentajien osastoilla ovat seuraavat mallit

NEK Oy

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

 • Daily 72C18HA8, Kylmäjakelukori
 • Eurocargo 120E25/FP, Maanrakennuskoneiden huoltoautokori ja varustelu

VTA Tekniikka

 • Stralis AS350S56 Z/P HM, 8x4*4, Palift koukkulaite ja Palfinger 27 tm nosturi

Pajakulma

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

 • Stralis AS350S56 Z/P HM, 8x4*4, Tienhoitovarustelu

Schmitz

 • Stralis AS260S57Y/FS CM, 6x2, kokosivun aukeava kori

Grutech

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

 • Eurocargo 150E28WS SRH sähkölaitos 2 –kerroslava ja Fassi nosturilla

Gasum

 • Stralis AS440S40T/P NP LNG/CNG Maakaasu veturi