Tapahtumat

Puunkuormaajamestari 2017 -kiertue käynnistyy huhtikuussa

Cargoteciin kuuluva Hiab sekä Volvo Trucks ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneineen käynnistävät huhtikuussa 32. kerran puunkuormaajamestarikilpailun. Suuren suosion saavuttaneen tapahtuman ensimmäinen osakilpailu käydään 6. huhtikuuta 2017 Tampereella, ja kilpailut jatkuvat eri paikkakunnilla kevään ja syksyn aikana.

- Kiertue on tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdessa osassa: järjestämme keväällä noin puolet osakilpailuista ja kesätauon jälkeen kiertue jatkuu. Pidämme entistä useammalla paikkakunnalla kaksipäiväisen tapahtuman. Puunkuormaajamestari 2017 -kilpailun finaali on syyskuun lopussa Tuurissa, kertoo LOGLIFT/JONSERED-puutavaranostureiden myyntipäällikkö Jani Koskinen.

Vuoden 2017 puunkuormaajamestarikilpailussa osallistujilla ja yleisöllä on mahdollisuus tutustua Hiabin visioon puunkuormauksen tulevaisuudesta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Meillä on selkeä näkemys siitä, mitä puunkuormaus ja siihen liittyvät toiminnot ovat vuonna 2030. Yksi osa tätä on kamerateknologiaa ja virtuaalilaseja hyödyntävä HiVisionTM -ohjausjärjestelmä, jonka toimme viime vuonna markkinoille, toteaa Jani Koskinen.

Puunkuormaajamestari 2017 -kiertueella on mukana Hiabin ja Volvon esittelyauto, joka on varustettu yhteistyökumppaneiden viimeisimmillä teknisillä ratkaisuilla niin kuorma-auton kuin päällirakenteidenkin osalta. Osallistujilla on siten mahdollisuus kokeilla HiVisionilla varustettua puutavaranosturia osana kilpailua.

Lopulliset kiertuepaikkakunnat sekä aikataulu julkaistaan maaliskuun aikana. Puunkuormaajamestari 2017 -kiertueeseen liittyvät uutiset ovat seurattavissa Facebookissa: https://www.facebook.com/puunk...

- Odotamme vuoden 2017 kiertuetta innolla ja toivomme mahdollisimman monen lähtevän mukaan kilpailemaan ja seuraamaan ammattilaisten mittelöä. Samalla suunnittelemme jo vuoden 2018 puunkuormaajakilpailua. Silloin finaali järjestetään Metko-näyttelyssä Jämsässä, Koskinen kertoo.