Metsäkoneurakointi

Ponssella valmistui 16 000. metsäkone

Ponssen Vieremän tehtaalla valmistui 16 000. PONSSE-metsäkone. Syyskuun lopulla valmistunut PONSSE Ergo -harvesteri matkaa Celulose Nipo-Brasileira S.A:lle (CENIBRA) Brasiliaan työskentelemään eukalyptuksen istutusmetsissä paikallisen sellutuotannon tarpeisiin.

- Ponsse on tehnyt tiivistä yhteistyötä Cenibran kanssa vuodesta 2014 äärimmäisen haastavissa rinnekorjuuolosuhteissa Minas Geraisin osavaltiossa. Yhteistyön kautta olemme saaneet arvokasta oppia rinnekorjuukoneiden tuotekehitystyöhön ja olemme pystyneet kehittämään tuotteitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin. Haluan kiittää Cenibraa luottamuksesta tähänastisessa yhteistyössä. Haluan myös kiittää henkilökuntaamme, joka on tehnyt tämän kaiken mahdolliseksi Brasiliassa, sanoo Marko Mattila, Ponssen myynti-, markkinointi- ja huoltopalvelujohtaja. 

PONSSE ERGO -HARVESTERI VAATIVIIN RINNEOLOSUHTEISIIN

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

PONSSE Ergo on maailmanlaajuisesti myydyin PONSSE-metsäkone. Brasiliaan Cenibralle toimitettava kahdeksanpyöräinen Ergo on varusteltu PONSSE C5 -nosturilla, PONSSE H7 Euca -harvesteripäällä sekä PONSSE Synchrowinch -vinssiratkaisulla. Kone on luotettava ja kestävä yhdistelmä, jolla voidaan korjata puuta kestävästi ja tehokkaasti vaativassa rinneympäristössä.

PONSSE FULL SERVICE

- PONSSE Full Service -konsepti tukee hyvin tavoitettamme olla lähellä asiakkaitamme ja kehittää tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme kehittäneet vahvan PONSSE Full Service -konseptin Brasiliaan asiakkailta saadun palautteen perusteella ja sisäisellä kehitystyöllä yhdessä Ponssen Uruguayn, Venäjän ja Kiinan toimintojen kanssa, sanoo Fernando Campos, Ponsse Latinalaisen Amerikan tytäryhtiön toimitusjohtaja.

- Ponsse Oyj perusti tytäryhtiön Mogi das Cruzesiin Brasiliaan vuonna 2006. Tiimissämme on tänään 248 työntekijää, jotka työskentelevät viidessä eri toimipisteessä. Vuonna 2021 Brasilian henkilöstömäärä tulee tuplaantumaan uuden Full Service -sopimuksen myötä. Haluan kiittää asiakkaitamme luottamuksesta ja erityisesti haluan kiittää sitoutunutta henkilöstöämme, Campos jatkaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

JO 50 VUOTTA CTL-MENESTYSTARINAA

Ponssen 16 000. metsäkone valmistui yrityksen 50-vuotisen taipaleen juhlavuonna. Ponssella on aina puhallettu yhteen hiileen asiakkaiden kanssa kehittääksemme maailman parhaita metsäkoneita. Maailman paras metsäkone ja sitä tukevat palvelut eivät ole ainoastaan tehokkain, joustavin ja luotettavin vaihtoehto, vaan se on myös vankka yhdistelmä, joka mahdollistaa kestävän puunkorjuun ympäri maailmaa. Olemme omistaneet viisi vuosikymmentä tavaralajimenetelmää (CTL) hyödyntävien tehokkaiden ja ympäristöystävällisten metsäkoneiden valmistukseen, myyntiin, huoltoon sekä tuote- ja palvelukehitykseen.