Ajankohtaista

Clark Tracks laajensi tuotantotilojaan Skotlannissa

Nordic Traction Group ja Clark Tracks ovat investoineeet alan huippu automaatioteknologiaan ja laajentaneet tuotantotiloja Dumfriesissa Skotlannissa. Uudet 4100 m2 tuotantotilat on nyt otettu käyttöön. Uusi 7500 m2 kokonaistila on yli kaksinkertainen aiempaan verrattuna.

Uusien tilojen suunnittelussa tehokkuuden parantaminen on ollut tärkeässä roolissa. Uusien automatisoitujen tuotantolinjojen lisäksi tehtaalla on otettu käyttöön edistyksellinen lämpökäsittelyteknologia sekä kappaleenkäsittelyn robotisointi, mitkä kaikki yhdessä ovat mahdollistaneet koko tuotantoprosessin virtaviivaistamisen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Nordic Traction on vastikään avannut myyntiyhtiön Kanadassa. Markkinoiden toipuessa pandemiasta olemme nyt valmiina vastaamaan Pohjois-Amerikan jättimäisen markkina-alueen kysyntään, sanoo Stewart Kelly, Clark Tracksin johtaja.

Clark Tracks Ltd on metsäkoneiden telojen suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut yhtiö Skotlannista ja osa Nordic Traction Groupia, jonka pääkonttori on Suomessa Loimaalla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy