Ajankohtaista

Vuoden viimeinen Metsätrans ilmestyy jouluviikolla

Vuoden 6. ja viimeinen Metsätrans-lehden numero ilmestyy juuri Joulun pyhien alla. Mukana on tuttuun tapaan painavaa asiaa kannolta tehtaalle. Tällä kertaa jutunaiheet ovat vieneet toimitusta hieman pohjoiseen ja itäiseen Suomeen.

Haastatteluissa on mm. puutavara-autoilija Ari Parkkinen Hautajärveltä ja Kiteen Metsäkoneurakoinnin väki. Vierailimme myös Volvon maastokoeajoissa Kuopiossa, John Deeren Laukaan asiakaspalvelukeskuksen avajaissa, Komatsun kiertueella Kajaanissa, Waratahin uutuuksien lanseerauksessa Kuhmossa ja metsäpäivässä Suomussalmella. Yritysesittelyssä on Finnraiva ja TMK:n syntymäpäiviltäkin on tulossa tarinaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Nämä ja paljon muuta siis joulukuun lehdessä, joka menee painoon reilun parin viikon päästä. Joku juttu saatetaan ehtiä vielä tehdäkin tähän numeroon, ja hyviä vinkkejä otetaan aina vastaan sähköpostitse: toimitus@metsatrans.com tai sivujemme palaute-lomakkeen kautta.

Mainostaja: Vielä ehdit hyvin varata paikan ilmoituksellesi joulukuun lehden. Aineistopäivä mainosmateriaaleille on 8.12.2020

Tilaa lehti: Jos haluat saada joulukuun lehden tuoreena kotiin kannettuna, hoida tilaus kuntoon viimeistään 14. joulukuuta: www.metsatrans.com/tilaa-lehti

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy