Metsätrans

Kevään Metsätrans-lehti ilmestyy kuukauden päästä

Vuoden toinen Metsätrans-lehti ilmestyy 30. päivä huhtikuuta. Luvassa on jälleen asiapitoinen paketti painavaa asiaa kannolta tehtaalle. Tässä numerossa artikkeleissa haastateltuna on muun muassa puutavara-autoilijat Erkko Papinaho ja Mika Iso-Pellinen. Metsäkoneurakoitsijoista olemme jo jututtaneet uutta Ponsse Scorpionia testikäyttänyttä Ismo Kauhasta sekä Erkki Hannulaa.

Tänä vuonna haluamme nostaa entistä enemmän esiin yrittäjien lisäksi myös alalla toimivia kuljettajia. Tässä numerossa onkin haastateltu tubettavaa metsäkonekuskia Janne Seppästä, sekä oululaista puutavara-autonkuljettajaa Jani Hekkalaa. Lisäksi lehdessä aloittaa uusi kirjoittaja, kun Pihkassa-blogista tuttu, metsäkoneenkuljettajaksi opiskeleva Laura Linkoneva debytoi Metsätransin sivuilla.

Jos olet kiinnostunut mainostamaan kevään Metsätrans-lehdessä, ota yhteyttä Tero Nurmeen. (0400-345676, tero.nurmi@metsatrans.com) Aineistopäivä ilmoitusaineistoille on 13.4.2021, lehti menee painoon 20.4.2021. Teemme mielellämme tarjousta myös bannerimainonnasta verkossa.

Tubettava metsäkonekuski, Janne Seppänen.

Kevään lehti tulee luonnollisesti ostettavaksi myös digilehtenä heti valmistuttuaan. Voimassa olevalla digilukuoikeudella voit lukea lehden valmiita artikkeleita jo nyt. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt verkkolehtemme lukijaksi, kannattaa käydä kokeilemassa. Palvelu on maksuton ensimmäiset 14 vuorokautta, eikä kuukausitilauksenkaan hinta ole kuin 3,90.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Painetun lehden vuositilauksen voit tehdä täältä: https://metsatrans.com/tilaa-lehti

Tarjoamme koko vuoden lehdet hintaan 55 euroa tai kaksi tutustumisnumeroa 20 eurolla, molempiin paketteihin saat kaupan päälle harmaan Metsätrans-pipon valintasi mukaan metsäkoneen tai puuauton kuvalla.

Jos tilaat mieluummin painetun lehden kuukausiveloituksella, se onnistuu täältä: https://metsatrans.com/tilaa

Hinta 4,90 euroa / kk, tai jos haluat painetun lehden ja digilukuoikeuden, 5,90 euroa / kk. Tällä combolla hyödynnät painetun lehden lukutunnelman, ja kattavan verkkoarkiston.