Metsätrans

Metsätrans nyt myös verkkolehtenä

Metsätrans-lehti on ilmestynyt vuodesta 1998 alkaen, painetun lehden osalta helmikuun lopussa ilmestynyt perinteinen tilastonumero on jo 24. vuosikertaa. Verkossa olemme palvelleet lukijoita noin viiden vuoden ajan ennen kaikkea ajankohtaisten uutisten julkaisualustana, mutta nyt maaliskuun aikana otimme merkittävän loikan myös digitaalisella puolella, kun täysin uusi verkkolehti julkaistiin.

Kaikki sisältö myös digitaalisena

Jatkossa kaikki painetun lehden artikkelit ovat luettavissa myös verkossa. Viimeistään painetun lehden ilmestyessä uusin lehti on myös verkkopalvelussa, ja lisäksi lukijoidemme käytössä on jatkuvasti päivittyvä arkisto. Tällä hetkellä digitoituna on tuoreimman lehden lisäksi kaikki vuoden 2020 lehdet, ja uutta sisältöä tulee sivuille päivittäin.

Monta eri tilausvaihtoehtoa

Metsätrans on tilattava lehti, joten myöskään verkossa kaikki sisältö ei ole maksutonta. Tilaushinnat ovat kuitenkin hyvin kohtuulliset ja lisäksi tarjoamme kaikille uusille käyttäjille 14 vuorokauden maksutonta kokeilujaksoa. Edullisimmillaan kruunu-symbolilla merkittyjä artikkeleita pääsee lukemaan alle kolmen euron kertamaksulla, jolla lukuoikeuden saa kolmen vuorokauden ajaksi. Jatkuvan tilauksen kuukausihintakin on alle neljä euroa, ja tähän tilausvaihtoehtoon on mahdollisuus ottaa tuo mainittu ilmainen kokeilu. Halutessasi voit tilata myös painetun lehden kuukausiveloituksella, tai ottaa painetun lehden ja digitilauksen yhdistelmän. Tämä sopii etenkin niille lukijoille, jotka haluavat tuoreen lehden edelleen mieluummin paperille painettuna, mutta ovat kiinnostuneet myös vanhemmista arkistojutuista verkossa.

Myös irtonumeroita

Uusien sivujen myötä Metsätrans-lehden voi ostaa nyt myös irtonumerona, sekä digitaalisena että painettuna versiona. Tilaa-painikkeen takaa, sivun alareunasta löytyy digilehtien ostomahdollisuus ja kaupan puolelta taas painettujen irtonumeroiden tilaus. Myös näiden osalta tarjonta täydentyy jatkuvasti.

Lukijalle

Verkkolehden etusivulle päivittyy lähes päivittäin uusia artikkeleita, uusimmat aina ensimmäisenä. Jos olet kiinnostunut tietyn segmentin artikkeleista, voit navigoida myös suoraan Artikkelit -osioon, minkä alta löydät kaikki jutut pääkategorian mukaan luokiteltuna. Tärkeimmät kategoriat ovat luonnollisesti Metsäkoneurakointi ja Puutavara-autoilu, mutta sivuilta löydät omat osionsa myös Metsäteollisuuden uutisille, muille Kuljetusalan jutuille, Ajankohtaisille asioille, Tapahtumiin liittyvät artikkelit, sekä kategorian Metsätrans, jonka alla ovat tämän kaltaiset, lehteä itseään käsittelevät tekstit.

Mainostajalle

Uusi sivustomme on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin myös mainostajia. Jos olet kiinnostunut tavoittamaan lukijamme myös verkossa, ota yhteyttä: Tero Nurmi (0400 345 676 - tero.nurmi@metsatrans.com ) niin kerron mielelläni lisää.

P.S. Koska sivusto on aivan uusi, niin parannettavaakin varmasti löytyy. Otamme mielellämme vastaan palautetta uuden verkkolehden ulkoasusta, sisällöstä, toimivuudesta ja oikeastaan kaikesta mahdollisesta, jotta voimme kehittää palvelua vastaamaan entistä paremmin lukijoidemme tarpeita.