Metsätrans

Rekisteröitymisongelma korjattu

Metsätransin uuden verkkolehden rekisteröitymisessä havaittu ongelma on nyt korjattu. Sivustolle tuotiin keskiviikkona hieman uusia toimintoja demopuolelta. Samassa yhteydessä jokin asetus oli jäänyt väärään asentoon, mikä esti uusien käyttäjien rekisteröitymisen.

Kiitämme valpasta lukijaa, joka ilmoitti meille ongelmasta. Näin vika saatiin korjattua välittömästi.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa kaikilta, jotka ovat tuloksetta yrittäneet rekisteröityä 23.3 klo 10.00 – 26.3. klo 15.00 välisenä aikana, ja toivomme että käytte uudelleen rekisteröitymässä verkkolehtemme lukijoiksi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Otamme myös jatkossa mielellään vastaan ilmoituksia, mikäli sivuston toiminnassa ilmenee ongelmia, tai muita kehittämisehdotuksia tulee mieleen. Pyrimme jatkuvasti parantamaan lukukokemusta myös verkossa.

Tilaa nyt Metsätrans-digilehti! 3 vrk mikrolukuoikeus vain 2,90 euroa. Jatkuva tilaus vain 3,90 e/kk, kokeile maksutta 14 vrk! Voit tilata myös painetun lehden kätevällä kuukausiveloituksella, tai painetun lehden ja digilukuoikeuden paketin. Näin voit nauttia Metsätrans-lehtesi edelleen paperilta, mutta pääset hyödyntämään jatkuvasti täydentyvää verkkoarkistoamme. Tällä hetkellä digitoituna on yhdeksän tuoreinta numeroa, mutta arkisto päivittyy jatkuvasti.