Ajankohtaista

Keslalla 60 vuotta täynnä

Kuusi vuosikymmentä sitten pienviljelijä Antti Kärkkäinen perusti Rantasalmelle traktorin perään tarkoitettuja kivenraivausvälineitä valmistavan Rantasalmen Raivausväline -yrityksen. Tätä ennen Kivi-Antiksi ristitty Kärkkäinen oli tehnyt muutamia kivikoukkuja naapurikylän pajalla.

Ari Pirhonen (vas.) Simo Saastamoinen, Mika Tahvanainen ja Jyrki Sahinjoki katsovat luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Laatutuotteilla ja avoimella toiminnalla sekä asiakkaat että oma väki ovat tyytyväisiä.

Varsin pian Kärkkäisen riiheen tehty paja kävi ahtaaksi ja muutto ensin Joroisiin ja sitten vuonna 1974 Kesälahdelle oli edessä. Tällöin yrityksen nimeksi tuli Kesla. Vienti on aina ollut tärkeässä osassa, sillä ensimmäiset kivitalikot lähtivät Norjaan jo vuonna 1972. Tänä päivänä Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen eli traktorivarusteisiin, puunkorjuulaitteisiin sekä auto- ja teollisuusnostureihin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.