Metsäkoneurakointi

Olofsforsin Pro-Grip-tuoteperhe kasvaa

Vuonna 1945 perustettu Metsätyö Oy on vuodesta 1974 alkaen keskittynyt metsäkonevarusteisiin, kuten teloihin, ketjuihin ja moton laippoihin. Saman vuosikymmenen lopulla tuotevalikoima laajentui tieterillä ja muilla maansiirtokoneiden kulutusterätuotteilla.

Kevät mentiin koronasta huolimatta vanhalla vauhdilla, mutta syksyä on vielä vaikea ennustaa, markkinointipäällikkö Markku Sivelä kertoi elokuun alussa.

Metsätyö Oy:n liikevaihdosta suurin osa tulee Olofsfors-tuotteista. Konserni on koko maailman markkinajohtaja metsäkoneiden teloissa. Nyt Metsätyö esittelee Suomessa laajennetun Olofsforsin Pro-Grip-ketjumalliston. Ketjujen valmistajalla on peräti 80 vuoden kokemus ketjuista, niiden karkaisusta ja ketjutuotteista. Tämä osaaminen yhdistettynä konsernin maailmanlaajuiseen kokemukseen ja tietoon rengasvarusteista takaa ketjujen korkean laadun ja hyvän käytettävyyden.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.