Metsäkoneurakointi

Seppätec Oy laajentaa Keslan hakkuupäiden huolto- ja myyntiverkostoa kotimaassa

Maailman johtava alustakonevalmistuksesta riippumaton hakkuupäiden valmistaja Kesla Oyj laajentaa huolto- ja myyntipalveluiden kanavaansa Suomessa. Kärsämäkeläinen Seppätec Oy on aloittanut KESLA- hakkuupäiden valtuutettuna huolto- ja myyntipisteenä huhtikuun alusta alkaen.

- Aiemmin hakkuupäiden myynti loppukäyttäjille sekä huolto- ja varaosapalvelut on hoidettu kotimaassa pääosin suoraan tehtaalta, sekä tietysti pitkäaikaisten oem-kumppaniemme kuten Sampo-Rosenlewin ja Prosilvan kautta. Konekannan jatkuvasti kasvaessa on samalla kasvanut tarve kehittää palveluverkostoa ja tuoda palveluita lähemmäksi asiakkaita. Seppätecin keskeinen sijainti Kärsämäellä sekä yrittäjä Juha Kyllösen todella vankka kokemus alalta ovat tekijöitä, joiden uskomme parantavan keskisen Suomen, Kainuun ja Pohjanmaan aluilla toimivien asiakkaidemme saamaa tuotetukea merkittävästi, toteaa Kesla Oyj:n puunkorjuulaitteet-liiketoiminnan johtaja Mika Tahvanainen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Kouran vaihtoa pohtiville asiakkaille Seppätec tarjoaa myynti-, asennus-, varaosa- ja huoltopalvelut kaikki samasta pisteestä, ja pystyy yhteistyökumppaniensa avulla etsimään ratkaisut myös vaihdokkeihin ja alustakoneisiin liittyviin tarpeisiin, Tahvanainen jatkaa.