Metsäkoneurakointi

Katse tulevaisuudessa, teot tässä hetkessä

Huhtikuun alussa Komatsu Forest Oy:n Suomen ja Baltian toimitusjohtajuuden vastuulleen ottanut Jari Nurminen tuli yritykseen syksyllä 2010 asiakaspalvelupäälliköksi. Heinolasta kotoisin oleva Nurminen ehti ennen Komatsu Forestia palvella kolmea yritystä.

- Asiakasta on kyettävä palvelemaan nopeasti. Ympäri vuorokauden toimivia varaosien noutopisteitä lisätään tarpeen mukaan, Jari Nurminen lupaa. Nurminen tuli Komatsu Forest Oy:n asiakaspalvelupäälliköksi syksyllä 2010. Huhtikuun alussa hän otti Suomen ja Baltian toimitusjohtajuuden vastuulleen.

Nurmisen isällä oli Heinolassa metsäkoneyritys, jota kautta koneet tulivat tutuiksi hyvin varhain. Kesätöissä niin koulu- kuin opiskeluaikoina Jari Nurminen keskittyi pääosin huoltoon ja kunnossapitoon. Lukion jälkeen oli vuorossa opiskelujakso Lahden Ammattikorkeakoulun mekatroniikkalinjalla. Tällä koulutusalalla sai mainion käsityksen mekaniikan ja elektroniikan toiminnasta sekä näiden yhdessä tarjoamista mahdollisuuksista tulevaisuuden koneteknologiassa.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.