Metsäkoneurakointi

Timo Korhonen: Hyvien työnantajien palveluksessa

Timo Korhonen jättäytyi syksyllä eläkkeellä Komatsu Forestin markkinointijohtajan pestistä. - Minulla on ollut uskomattoman hyvä onni työpaikkojeni suhteen. Olen koko työurani ajan pystynyt olemaan rehellisen ylpeä työnantajani palveluista ja tuotteista. Kun työ on mielekästä ja työnantajan tuki takana, niin työ ei stressaa tai uuvuta liiaksi.

Koronaviruspandemia vaikeutti tapahtumien järjestämistä Korhosen työuran viimeisinä vuosina. Keväällä 2021 tilanne oli sen verran parempi, että Komatsu Forest kutsui toimittajat Pirkkalaan. Kuluva vuosi on ollut Komatsulle juhlavuosi, helatorstaina yritys täytti 100 vuotta ja myös metsäkonetoimintojen käynnistymisestä on tullut kuluneeksi 60 vuotta. Toukokuussa Pirkkalassa esiteltiin ensimmäistä Suomeen tuotua Smart Crane-järjestelmällä varustettua konetta. Korhosen viimeiseksi tapahtumaksi työurallaan jäi syyskuun lopussa Kalajoella järjestetty Proforest.

Lukion jälkeen Virroilta kotoisin oleva Korhonen pohti ammatinvalintaansa, sillä varsinaista suosikkialaa ei vielä ollut löytynyt. Talonrakennuspuolen insinööriopintoihin aukesi paikka ensimmäisellä haulla, mutta armeija veti siinä vaiheessa pitemmän korren. Tämä opiskelupaikka meni sivu suun armeijan harmaissa, mutta siviiliin päästyään Korhonen pyrki ja pääsi matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan Jyväskylään.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.