Metsätrans-Lehti Oy
Metsäkoneurakointi

Mikkeliläiselle yrittäjälle Heimo Penttiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon mikkeliläiselle yrittäjä Heimo Penttiselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Etelä-Savon metsänhoitoyhdistyksen metsäasiantuntijat Hannu Kärkkäinen ja Jari Parkkinen, johtaja Petri Pajunen, metsänomistaja/hallituksen varajäsen Ville Rouhiainen ja metsäesimies Jukka Tuomaala.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Heimo Penttinen on toiminut Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon korjuuyrittäjänä noin 30 vuoden ajan. Hän on toiminut aktiivisesti myös metsäenergian korjuussa ja saanut alueen metsänomistajilta, luottamushenkilöiltä sekä toimihenkilöiltä tunnustusta laadukkaasta korjuujäljestä. Heimo on ollut mukana metsäalan ja metsäyrittäjyyden tunnettavuutta lisäävissä lehtijutuissa ja videoissa. Viime aikoina hän on osallistunut yhdistyksen korjuupalveluun liittyvien tietojärjestelmien testaamiseen. Henkilönä hän on yhteistyökykyinen, positiivinen ja laadukkaaseen työnjälkeen sitoutunut.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.