Metsätrans-Lehti Oy
Metsäkoneurakointi

Timo Karjalaiselle Työyhteisön hyvä tyyppi-stipendi

Metsänkorjuu Pulkkinen Oy:n savonlinnalaiselle hakkuukoneenkuljettaja Timo Karjalaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Konehuolto Leväniemi Oy:n yrittäjä Jari Leväniemi, UPM Metsän metsäasiakasvastaava Ari Mikkonen, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon metsäasiantuntija Aki Parkkinen, Metsänkorjuu Pulkkinen Oy:n yrittäjät Sami ja Seppo Pulkkinen sekä hakkuukoneenkuljettaja Tuomo Tolvanen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

- Timo Karjalainen on toiminut pitkään motokuljettajana Metsänkorjuu Pulkkisella. Hän on ollut koko työuransa hyväasenteinen metsään suuntautunut henkilö, joka on aina valmis auttamaan työkavereita tavalla tai toisella. Hän on pyyteetön tekemään toisten hyväksi tarvittaessa asioita, pitää yllä hyvää ilmapiiriä työssä ja vapaa-ajalla. Timo on myöskin hyvin pidetty metsänomistajien ja muiden metsätahojen keskuudessa, hänen kanssaan on kenen tahansa helppo kommunikoida. Hän on hyvin rauhallinen ja harkitseva asioissa, erittäin hyvä henkilö työyhteisön hyväksi tyypiksi.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.