Kuljetus

Uudet Renault Trucks kuorma-autot esitellään Euro Truck Simulator 2 -pelissä

Renault Trucksin kaukoliikenteen (T) ja maansiirron (C ja K) ajoneuvomallistoon tulee vuonna 2021 lukuisia mukavuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta koskevia uudistuksia. Renault Trucks esittelee raskaiden kuljetusajoneuvojen uuden kuorma-automalliston ensimmäisen kerran 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 –videopelissä.

Renault Trucks tarjoaa kuorma-autojen ystäville uuden innovatiivisen ja interaktiivisen kokemuksen. Uusi virtuaalinen ajokokemus ja uuden Renault Trucks T-sarjan uudistukset julkistetaan 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 -videopelissä. Pelin ajosimulaattorissa on mahdollista testata virtuaalisesti kuorma-autojen ulkoisen muotoilun, kuljettajan ympäristön ja ohjaamon rakenteen muutoksia.

Uusi TCK Evolution 2021 mallisto - Renault Trucksin suurimmat uudistukset vuoden 2013 jälkeen

Nyt esiteltävät T-, C- ja K-sarjojen uudistukset ovat laajimmat muutokset sitten uudistetun malliston esittelyn vuonna 2013.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Renault Trucks on tehnyt merkittäviä parannuksia kuljettajien hyvinvointiin vaikuttavan ajo- ja matkustusmukavuuden suhteen. Kuljettajien ja tienkäyttäjien turvallisuus on niin ikään ollut keskeinen tekijä Renault Trucks T-, C- ja K-sarjojen kehittämisessä. Asiakkaiden näkökulmasta myös ajoneuvojen tuottavuutta on parannettu, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat entistä alhaisemmat ja ajoneuvojen käytettävyys on lisääntynyt erityisesti ennakoivien huoltosopimusten ansiosta.

TCK Evolution: Koe Renault Trucks T-sarjan uudistukset itse

6.4.2021 alkaen voi itse asettua vuosimallin 2021 Renault Trucks T- ja T High kuorma-autojen ohjaamoon, testata uutta ohjaamoergonomiaa ja kuorma-auton ajo-ominaisuuksia kaupunkialueella, maantiellä tai moottoritiellä. Uusia T-sarjan malleja pääsee kokeilemaan kirjautumalla Euro Truck Simulator 2 –PC-peliin, jonka pelaajia on yli 9 miljoonaa eri puolilla maailmaa.

Lisäksi Euro Truck Simulator 2 -peliyhteisö näkee virtuaalisesti mallivuoden 2021 Renault Trucks T -mallin punaisella peitolla peitettynä Renault Trucks -jälleenmyyjäliikkeiden edustalla 29.3.2021 alkaen.

Uusien mallien esittelyä odottavilla on mahdollisuus voittaa lukuisia palkintoja Renault Trucksin sosiaalisten verkostojen kilpailuissa aihetunnisteella #renaulttrucksevolutioniscoming.