Kuljetus

Renault Trucksin kuorma-autojen valmistukseen voi nyt tutustua virtuaalisesti

Renault Trucksin uudella verkkosivustolla voi nyt tutustua kuorma-autojen valmistuksen virtuaalisesti. Virtuaaliselle tehdasvierailulle Renault Trucksin Bourg-en-Bressen kokoonpanotehtaalle pääsee ilmaiseksi osoitteessa: https://www.renault-trucks.com/en/about-renault-trucks/factory-tours

Renault Trucksin pääkonttori ja kaikkien keskiraskaiden ja raskaiden kuorma-autojen tehtaat ovat jo vuodesta 1894 sijainneet Ranskassa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lyonissa, Blainville-sur-Ornessa, Limogesissa ja Bourg-en-Bressessä. Bourg-en-Bressen kokoonpanotehdas tunnetaan ranskalaisen teollisuuden lippulaivana, jossa valmistuvat Renault Trucksin raskaat kuorma-autot, T-, C- ja K-sarjat.

360 asteen näkymä kokoonpanolinjalle

Virtuaalisella tehdasvierailulla pääsee kokemaan kuorma-auton kokoamisen eri vaiheet interaktiivisesti vaikka omalta kotisohvalta käsin. Verkkosivustolla pääsee seuraamaan 360 asteen näkymää liikkuvasta linjasta, jossa operaattorit työskentelevät manuaalisesti

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

ergonomisten työkalujen ja laitteiden avulla. Jokainen Renault Trucks kuorma-auto on räätälöity vastaamaan asiakkaiden erityisvaatimuksia.

Virtuaalisella tehdaskierroksella on äänikommentteja kuorma-auton valmistuksen kaikista 13 keskeisestä vaiheesta englanniksi. Sivustolla on myös esim. haastatteluita linjalla työskentelevien operaattoreiden ja teknikoiden kanssa.

Renault Trucksin Bourg-en-Bressen -tehdas numeroina

  • Kuorma-auton kokoaminen kestää 4,5 tuntia.
  • Kuorma-autoja valmistuu linjalta joka 8. minuutti
  • Yhden kuorma-auton kokoamisessa käytetään 3 kilometriä erilaisia letkuja ja sähköjohtoja sekä 6500 pulttia.
  • Bourg-en-Bresse-tehtaan kokoonpanolinja on 500 metriä pitkä.
  • Bourg-en-Bresse -tehdas on pinta-alaltaan 117 hehtaaria ja työllistää 1350 henkilöä.