Metsäkoneurakointi

Siirrot.fi palvelu kasvaa vauhdilla – nyt julkaistu uusi mobiilisovellus

Metsäkoneiden siirtoihin keskittynyt Siirrot.fi julkaisi 25. maaliskuuta täysin uuden sovellusversion asiakkaiden käyttöön. Mobiilisovelluksella asiakkaat tilaavat kuljetukset kuten aikaisemminkin. Uudessa sovelluksessa tilaaja saa ilmoituksen saapuvasta siirtoautosta. Tämän lisäksi on mahdollisuus seurata siirtoauton saapumista live-kartalla, sekä tarvittaessa ottaa suora yhteys siirtoautoon.

Siirrot.fi kasvaa vauhdilla

Siirrot.fi on vahvistanut organisaatiotaan. Palvelun myynnissä on aloittanut kaksi henkilöä, joiden toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Kuopiossa. Palvelu on otettu hyvin vastaan ja tilauskannan kasvu alkuvuoden aikana on ollut huimat 32 %. Sopimusautojen määrä on myös kasvanut 16 %.

Palvelu parantaa energiatehokkuutta

Metsäkoneiden siirroissa tyhjänä ajon osuus on jopa 70 %, joka tarkoittaa vuositasolla lähes 20 miljoonaa ajokilometriä. Tämä tuottaa merkittävästi turhia ympäristöpäästöjä ja kustannuksia.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ketjuttamalla eri yritysten kuljetuksia, tyhjänä ajo vähenee merkittävästi ja samalla vähenee fossiilisten polttoaineiden käyttö. Yhdessä nämä tuovat merkittäviä energia- ja kustannussäästöjä.

Tietoja yhtiöstä

Siirrot.fi -palvelun taustalla oleva Suomen Konesiirrot Oy on perustettu 2017. Siirrot.fi - palvelua on kehitetty yhdessä metsäkoneyrittäjien kanssa kolme vuotta ja nyt uuden sovelluksen ja henkilöstön avulla yritys hakee voimakasta kasvua lähivuosina. Tavoitteena on 20 % markkinaosuus metsäkoneiden siirroista vuoteen 2025 mennessä.