Metsäteollisuus

Metsä Tissuen 60-vuotiaalla Serlalla pyyhkii edelleen hyvin

Koko kansan pehmopaperi Serla täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 60 vuotta. Läpi vuosien Serla on vastannut ajan ja arjen vaatimuksiin, ja kuluttajakeskeisyys on ollut yksi sen pitkän iän salaisuuksista. Arjen pienet ja fiksut valinnat ovat Serlan ytimessä yhä tänäkin päivänä.

Kun G.A. Serlachiuksen tehtaalle Mänttään vuonna 1961 rakennettiin ensimmäinen uudenaikainen pehmopaperikone, Serlan slogan julisti ”Vain paras on kyllin hyvää!”. Siitä asti Serla on ollut mukana suomalaisten arjessa ja juhlassa sekä elämän eri käänteissä. 60-vuotiaalla Serlalla pyyhkii edelleen hyvin ja se edustaa suomalaisille kotimaisuutta, ympäristöystävällisyyttä, paikallisuutta ja aitoutta, iloisen nokkelalla tavalla. Serla-tuotteet valmistetaan edelleenkin vastuullisesti ja rakkaudella Suomen sydämessä, Metsä Tissuen Mäntän tehtaalla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Vietämme Serlan 60-vuotissyntymäpäivää pitkin kevättä ympäri Suomea ja kutsumme kaikki mukaan. Syntymäpäivät näkyvät eri jälleenmyyjien myymälöissä hienoilla esillepanoilla ja mediassa värikkäällä mainonnalla, joka vie kuluttajan 1960-luvun Serla-maailmaan. Juhlan kunniaksi arvomme luksusloman yhdelle onnekkaalle seurueelle Mänttä-Vilppulassa sijaitsevalle yksityissaarelle. Serla, jos joku, ansaitsee huikeat syntymäpäiväjuhlat”, kertoo Katariina Saarela, Serla Suomen ja Baltian Brand Manager.

Omilla vahvoilla tuotemerkeillä on tärkeä rooli Metsä Tissuen strategiassa ja uusi vuosikymmen tuo Serlalle uusia tuulia. Serlan tuore brändilupaus on olla pehmopaperien “Fiksu valinta” ja Serlan markkinointiviestintä ja pakkauskääreet on uudistettu tukemaan tätä viestiä.

Myös kaikkien rakastama Serla-orava on uudistunut ja vie brändin ympäristöystävällistä viestiä eteenpäin opastaen kuluttajia energisellä ja nokkelalla tavalla siitä, miten tehdä arjen fiksuja valintoja.