Metsäteollisuus

Metsä Groupin pehmopaperiliiketoiminnalle viides Platinum-tason tunnustus EcoVadiksen arvioinnissa 2024

Metsä Groupin pehmo- ja tiivispaperiliiketoiminta sai jälleen korkeimman Platinum-tason tunnustuksen EcoVadiksen vuoden 2024 vastuullisuus- ja yhteiskuntavastuuarvioinnissa. Yhtiö on nyt viitenä vuotena peräkkäin saanut tämän arvostetun tunnustuksen, jolla se kuuluu yhden prosentin parhaimmistoon kaikista EcoVadiksen arvioimista yrityksistä. Metsä Tissue sai korkeat pisteet kaikista neljästä tarkasteltavasta teemasta ja erityisen hyvät pisteet ympäristöosuudesta, jossa sen tulos oli 90/100.

EcoVadis 2024

- Olemme ylpeitä, että olemme saaneet EcoVadikselta Platinum-tason tunnustuksen viitenä perättäisenä vuotena. Huolimatta tiukentuneista kriteereistä täytimme Platinum-tason vaatimukset. Tämä on osoitus erinomaisista vastuullisuuskäytännöistämme, jotka kansainvälisesti arvostettu EcoVadis on arvioinut korkealle. Kehittynyt kestävän kehityksen johtamisjärjestelmämme, joka kattaa kaikki neljä tarkasteltua teemaa, muodostaa vahvan pohjan vastuullisuustyömme jatkuvalle kehittämiselle. Lämmin kiitos sisäisille ja ulkoisille sidosryhmillemme, jotka ovat osaltaan tukeneet erinomaisen tuloksen saavuttamista, sanoo Metsä Tissuen toimitusjohtaja Esa Kaikkonen.

Metsä Tissuen tavoitteena on edistää bio- ja kiertotaloutta jalostamalla pohjoista puuta tehokkaasti korkealaatuisiksi pehmo- ja tiivispaperituotteiksi. Kestävyystavoitteemme ohjaavat meitä jatkuvan parantamisen tiellä kohti fossiilittomia tehtaita ja tuotteita vuoteen 2030 mennessä. Olemme myös sitoutuneet varmistamaan, että toimintamme on eettistä ja työpaikkamme turvallinen. Tunnetut brändimme Lambi, Serla, Tento, Mola, Katrin ja SAGA tuovat nämä ominaisuudet kuluttajien käyttöön.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Yritysten vastuullisuutta kansainvälisesti arvioiva EcoVadis tarjoaa alustan, jonka avulla yritykset voivat arvioida toimittajiensa suoriutumista ympäristö- ja yhteiskuntavastuussa. Arvioinnin neljä osa-aluetta ympäristö, ihmisoikeus- ja työvoimakäytännöt, liiketoiminnan eettisyys sekä kestävät hankinnat.