Tapahtumat

Virtual pre-PulPaper herätteli kiinnostusta ensi vuoden teemoihin

Virtual pre-PulPaper tarjosi virtuaalisen kohtaamispaikan alan yrityksille ja ammattilaisille. Tapahtumassa vieraili yli 2 500 uniikkia kävijää. Tänä vuonna saatiin paljon oppia kansainvälisen verkkotapahtuman järjestämisestä ja oppeja tullaan käyttämään hyödyksi vuoden 2022 tapahtumassa. Ohjelman tallenteita voi seurata ja mukana olevien yritysten palveluihin tutustua verkkosivuilla toukokuun loppuun asti.

- Metsäteollisuus tarvitsee foorumeita, joissa voi esitellä uutta teknologiaa ja verkostoitua. Odotan innolla ensi kevään PulPaper 2022 -tapahtumaa - konferenssia, näyttelyä ja kaikkia kohtaamisia kasvokkain. Nyt oli tärkeää järjestää virtuaalitapahtuma muistuttamaan siitä, kuinka paljon edistystä ja uutta liiketoimintapotentiaalia teollisuudellamme on ja kuinka paljon metsäbiotaloudessa toimivat yritykset voivat vaikuttaa maapallomme kestävämpään tulevaisuuteen, sanoo toimitusjohtaja Antti Lindqvist Puunjalostusinsinöörit ry:stä.

- Olen iloinen siitä, että pystyimme rakentamaan näin mielenkiintoisen tapahtuman huipputason esityksistä hyvässä yhteistyössä kumppaniyritysten ja Messukeskuksen kanssa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Virtual pre-PulPaper koostui kuudesta teemasta, jotka olivat IT and Automation, Environment and sustainability, Safety and risk management, New products from biomass, Efficiency ja Packaging Solutions. Näihin teemoihin palataan PulPaper 2022 -tapahtumassa.

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin Puunjalostusinsinöörit ry:n vuosikokous ja julkaistiin Uusi puu -kilpailun voittaja. Sekä kilpailun että yleisöäänestyksen voitti UPM Biomedicalsin nanosellusta valmistettu FibDex-haavasidos, joka nopeuttaa haavan paranemista ja vähentää potilaan kokemaa kipua.

Ensi vuonna kohdataan kasvokkain

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen PulPaper 2022 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 29.-31.3.2022. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa. Samaan aikaan Messukeskuksessa on ChemBio Finland 2022 ja Helsinki Chemicals Forum.