Tapahtumat

KoneaAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin

Maa- ja metsätalousalan ammattitapahtuma KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa entistä kattavampana. Omaehtoisen koronapassin voimalla paluu normaaliin on taas mahdollista. KoneAgria tarjoaa innovatiivista sisältöä alan tekijöille. Nyt pitkän tapahtumatauon jälkeen on paljon kerrottavaa ja esiteltävää.

KoneAgria-messuille osallistuu yli 300 yritystä ja käytössä ovat kaikki neljä messuhallia sekä ulkoalue, jossa on koneiden lisäksi Suomen Hereford yhdistyksen näyttely ja rotuesittelyjä. Messuilla ovat mukana kattavasti kaikki maa- ja metsätalouden sektorit. Suomen avauduttua ollaan jälkeen vihdoin valmiita kohtaamaan. KoneAgria tarjoaa ainutlaatuisen paikan verkostoitumiselle, uuden oppimiselle ja liiketoimintojen kehittämiselle.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- KoneAgria antaa nyt viljelijöille tässä hetkessä erittäin tärkeän kohtaamispaikan ja samalla mahdollisuuden keskustella kollegoiden ja alan toimijoiden kanssa, miten rakennetaan yhdessä alan kannattavuus kasvuun ja mitä siinä pitää tehdä, sanoo ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala.

Messujärjestäjä kehottaa kävijöitä ja näytteilleasettajia tulemaan terveinä ja oireettomina messuille.

- KoneAgriassa on käytössä omaehtoinen koronapassi. Suosittelemme, että messuille saapuisivat vain täyden rokotussuojan saaneet, koronan kuuden kuukauden sisällä sairastaneet tai koronatestillä testatut kävijät ja näytteilleasettajat. Heidän ei tarvitse esittää erillisiä todistuksia sisäänpääsyn yhteydessä, vaan toteutamme toimenpiteen vahvaan suositukseen perustuen, kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- KoneAgrian kävijät ja näytteilleasettajat ovat hyvin vastuullista ja uskomme, että he pitävät toimintatapaa perusteltuna turvallisuutta lisäävänä toimenpiteenä. Lisäksi suosittelemme kaikille kasvomaskin käyttöä.

KoneAgrian avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Avajaisissa 14.10. klo 10 puheenvuoron pitävät myös ProAgria Keskusten Liiton toimitusjohtaja Harri Mäkivuokko, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton puheenjohtaja Juha Marttila ja ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala.