Tapahtumat

KoneAgria kokoaa maa- ja metsätalousalan ammattilaiset Tampereelle lokakuussa

KoneAgria

KoneAgria on vuoden 2023 tärkein maa- ja metsätalousalan ammattilaisten kohtaamispaikka hyvien yhteyksien äärellä Tampereella. KoneAgria 2023 järjestetään 12. – 14.10.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa se tarjoaa alan ammattilaisille kolmen päivän aikana ainutlaatuisen paikan kaupankäynnille, verkostoitumiselle, uuden oppimiselle sekä oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiselle. ​ Alan yrityksille KoneAgria tarjoaa poikkeuksellisen alustan tehdä kauppaa ja rakentaa brändiä vaikuttavien kohtaamisten kautta. ”Aito kohtaaminen voittaa vaikuttavuudessaan aina ja kohtaamisia on tarjolla KoneAgriassa paljon”, toteaa Leo Potkonen Suomen Messuilta. KoneAgriassa on hyvä mahdollisuus tavata kaikki alan eri asiantuntijat ja käydä heidän kanssaan tarkentavia keskusteluja koneista, laitteista ja teknologiasta.

Suomen Messut Oyj järjestää nyt toista kertaa KoneAgria-tapahtuman ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannosta Tampereella. Tapahtumalla on pitkä historia. Vuodesta 2021 tapahtuman järjestäjähartiat vahvistuivat, kun mukaan saatiin Suomen Messut Oyj lisäksi kaikki alueelliset ProAgria keskukset. Mukana tapahtuman ohjelman rakentamisessa on lisäksi laaja joukko alan yhdistyksiä ja järjestöjä, jotka viestivät tapahtumasta myös kohderyhmilleen ja esittäytyvät messuilla omilla osastoillaan. Vuonna 2021 KoneAgriassa vieraili 14 800 kävijää. Tuolloin mukana oli 334 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 18 460 m².

KoneAgria on vahvasti valtakunnallinen tapahtuma ja näyttelyyn tultiin kaikkialta Suomesta. Kävijöistä kolme neljännestä (76 %) teki hankintapäätökset tai osallistui päätöksentekoon.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Osastopaikkojen myynti on nyt käynnissä ja pinta-alasta on varattu jo 80 % vuoden 2021 toteutuneesta neliömäärästä. Ajankohta tapahtuman järjestämiselle on otollinen. KoneAgria on maa- ja metsätalousalan ammattilaisten oma tapahtuma, josta ei kannata jäädä pois. Siellä kannattaa näkyä ja tehdä kauppaa”, vinkkaa KoneAgrian konseptikehittäjä ja myynnistä vastaava Leo Potkonen Suomen Messuilta.

”Maa- ja metsätalousalan ammattilaiset tulevat tapahtumaan tutustumaan uutuuksiin ja tekemään kauppaa. He haluavat verkostoitua, nähdä muita alan ammattilaisia ja ymmärtävät, että ainoastaan kehittämällä omaa liiketoimintaa, pääsee parempiin tuloksiin. Viime kerralla yli 9000 kävijää löysi KoneAgriasta uusia ideoita ja lähes 5500 kertoi tehneensä jo tapahtumassa kauppaa tai käynnin vaikuttaneen lähiaikoina tehtäviin hankintoihin. ”

KoneAgrian uutuudet ja Agri-INNO-palkinnon jako.

KoneAgrian ohjelman teemat julkaistaan touko-kesäkuussa ja koko ohjelma elokuussa. Nyt jo tiedetään, että KoneAgrian yhteydessä palkitaan tapahtuman uutuudet ja jaetaan Suomen Messusäätiön rahoittama 10 000 euron Agri-INNO-palkinto. Tapahtumassa jaetaan myös vuoden 2023 Tuottajalle kiitos -stipendit, joiden haku on parhaillaan avoinna. Tapahtuman verkkosivut uudistuvat ja ne saadaan käyttöön toukokuussa, jolloin myös ammattikävijöiden rekisteröinti tapahtumaan aukeaa.

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maa- ja metsätalouden ammattitapahtuma. Tapahtuman järjestää Suomen Messut Oyj ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. KoneAgria järjestetään parittomina vuosina.