Kuljetus

Vianor ja QTeam yhteistyöhön

Kuvituskuva.

Vianor ja QTeam ovat sopineet yhteistyöstä, jolla Vianorin palvelut ja tuotteet tarjotaan QTeam-verkoston yrityksille yhteisen palvelukuvauksen mukaisesti.

QTeam on valtakunnallinen kone- ja kuljetusyritysten verkosto. Yrityksissä on kone- ja kuljetuskalustoa yli 500 yksikköä, ja erilaisia renkaita niissä pyörii arviolta 15 000 kappaletta. Verkosto tuottaa asiakkailleen kuljetus- ja koneurakointipalveluita joustavilla pienyrittäjäresursseilla. Verkoston kilpailukykyä kehitetään koulutuksella sekä myynnin, markkinoinnin ja hankinnan keskittämisellä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Vianorin laaja palveluverkosto oli yksi tärkeä kriteeri verkostomme yhteistyökumppanin valinnassa. Vianorilla on hyvä imago kuljetusammattilaisten keskuudessa ja tarjolla on laadukkaat tuotteet. Näillä seikoilla haluamme osaltaan varmistaa verkostomme toimitusvarmuutta, liikenneturvallisuutta ja kustannustehokkuutta. Luotamme kotimaisiin tuotteisiin ja tässä on hyvät lähtökohdat yhteistyölle, kertoo Pasi Korhonen QTeamiltä.

- Nyt alkuvaiheessa tarvitaan molemmista organisaatioista aktiivisuutta, jotta oikeat kontaktihenkilöt löytävät toisensa. Varmasti osa onkin jo tuttuja entuudestaan, mutta lupaamme olla vieläkin aktiivisempia, sanoo Paul Puurtinen Vianorilta.