Metsäkoneurakointi

Einari Vidgrén Säätiö palkitsee jälleen ansioituneita metsäalan osaajia

Einari Vidgrénin nimeä kantava säätiö palkitsee myös vuonna 2021 ansioituneita metsäalan osaajia. Haku avautuu verkossa 14. toukokuuta ja tunnustuksia jaettaan yhteensä lähes 200 000 eurolla.

Ponsse Oyj:n perustajan ja teollisuusneuvos Einari Vidgrénin vuonna 2005 perustaman Einari Vidgrén Säätiön tavoitteena on nostaa koneellisen puunkorjuun alalla tehtävän työn arvostusta sekä metsäalalla tehtävän vastuullisen ja kestävän kehityksen mukaista työtä. Säätiö haluaa kehittää koneelliseen puunkorjuuseen liittyvän yrittäjyyden tunnettuutta ja lisätä koneellisen puunkorjuun kiinnostavuutta työllistäjänä erityisesti nuorten keskuudessa. Ansioituneita metsäalan osaajia palkitaan vuonna 2021 jo 16. kerran.

Hae stipendiä tai ehdota osaajaa verkossa

Einari Vidgrénin säätiö etsii laadukkaan ja tinkimättömän työn taitajaa. Yhtenä valintakriteerinä on metsäalalla tehty työ, jossa korostuvat kestävä kehitys ja vastuullinen toiminta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Lähetä hakemus ja ehdota meille kuka metsäalan huippuosaaja ansaitsisi tulla huomioiduksi. Hakuaika 14.5.-15.6.2021. Säätiön stipendejä haetaan sähköisesti verkkosivuilta osoitteesta www.evsaatio.fi löytyvän hakulomakkeen kautta. Ansioituneet osaajat julkistetaan syyskuussa.

Einarin Palkinto ja neljä muuta palkintoluokkaa

Einari Vidgrén Säätiön päähuomionosoitus, Einarin Palkinto, myönnetään vuosittain pitkäjänteisestä työstä vaativalla puunkorjuualalla ja ammattitaitoisesta yrittäjyydestä metsäkonealalla.

Einari Palkinnon lisäksi säätiö jakaa palkintoja neljässä eri kategoriassa, joita ovat elämäntyöpalkinto, tunnustuspalkinnot, kuljettajapalkinnot ja opiskelijastipendit.

Kuljettajapalkintojen palkitsemisperusteina ovat korkealaatuinen ja asiakaslähtöinen työ, tinkimätön asenne työn laatuun sekä hyvä yhteistyö ja kommunikointi metsänomistajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Opiskelijastipendillä palkitaan koulussa menestyneitä metsäalan opiskelijoita.