Metsäkoneurakointi

Ponssen vuoden 2020 tytäryhtiöksi Ponsse OOO ja jälleenmyyjäksi Wahlers Forsttechnik

Ponssella palkitaan vuosittain ansioitunein tytäryhtiö ja jälleenmyyjä. Vuoden 2020 tytäryhtiö on Venäjän Ponsse OOO ja jälleenmyyjä saksalainen Wahlers Forsttechnik.

Ansioitunein tytäryhtiö valitaan konsernin 12 tytäryhtiön joukosta ja jälleenmyyjä 45 PONSSE-jälleenmyyjän verkostosta. Vuoden tytäryhtiö ja jälleenmyyjä julkistettiin 18. toukokuuta yhteisessä verkostotilaisuudessa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Vuoden 2020 tytäryhtiöksi Venäjän Ponsse OOO

Vuoden tytäryhtiön valinnassa arvioidaan muun muassa yhtiön toiminnan kannattavuutta ja liiketoiminnan kasvua edellisvuoteen. Toimintaa arvioidaan joka vuosi samojen kriteerien pohjalta. Ponsse OOO:n valinnassa korostui taloudellisten kriteerien lisäksi myös vahva markkinaosuus sekä huoltopalvelujen ja jälleenmyyjäverkoston vahva ja systemaattinen kehittäminen. Lisäksi oman henkilöstön työtyytyväisyys on korkealla tasolla Venäjällä. Ponsse perusti tytäryhtiön Venäjälle vuonna 2005, mutta ensimmäiset PONSSE-koneet urakoivat Venäjällä jo 1980-luvulla.

Vuoden 2020 jälleenmyyjäksi perheyhtiö Wahlers Forsttechnik

Vuoden jälleenmyyjä valitaan myynnin ja huollon tulosten perustella. Valintaan vaikuttaa myös tuotekehityksen, hallinnon ja talouden sekä tuotannon ja huollon toiminnoista saadut arviot. Wahlersin toiminta oli erittäin vahvaa ja luotettavaa läpi koronaviruksen varjostaman vuoden. Lisäksi markkinaosuutemme Saksassa oli vuonna 2020 vahva. Vuonna 1935 perustettu perheyhtiö Wahlers Forsttechnik GmbH & Co.KG on toiminut Ponssen jälleenmyyjänä Saksassa vuodesta 1993 lähtien ja Itävallassa oman yhtiön kautta vuodesta 2019.