Puutavara-autoilu

Jonna Matikainen ja Pekka Villman vuoden 2018 Puunkuormaajamestarit

Puunkuormauksen Suomen mestaruuskilpailu käytiin sateisessa kelissä perjantaina 31.8.2018 FinnMetkossa. Naisten mestaruuden vei Jonna Matikainen Mäntyharjulta ajalla 8:53. Tänä vuonna oman kuljetusyrityksen perustanut Jonna on ajanut puuta neljä vuotta. Tiukan ja tasaisen miesten sarjan voitti Pekka Villman Viitasaarelta ajalla 6:51. Viime vuoden mestari Kai Sirén joutui taipumaan neljällä sekunnilla. Jari Sarajärvi ajalla 7:02 jäi voittajasta 11 sekuntia.

Naisten kisa alkaa: taustalla Sarah Lindahl ja edessä Jenni Matikainen.

Naisten mestaruus ratkaistiin kuuden naisen kesken nyt ensimmäistä kertaa finaalissa. Finalistit oli valittu karsintakilpailujen perusteella. Aikaisemmin mestaruus ratkaistiin suoraan karsintakilpailujen aikojen perusteella. Veteraanien mestaruus ratkaistaan edelleenkin samalla tavalla. Tänä vuonna sen vei Auvo Rautiainen Enosta.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!