Puutavara-autoilu

Koneurakointi Kotiranta: Viisi kasvun vuotta

Olli Kotiranta oli Metsätrans-lehden haastattelussa viisi vuotta sitten, kesällä 2017. Tuolloin hän oli juuri ostanut entiseltä työnantajaltaan, isänsä serkku Hannu Kotirannalta tämän yrityksen liiketoiminnan sekä seitsemän vuotta vanhan Jykin neliakselisen jatkokärryn. Yli miljoona kilometriä rullannut vetoauto ja nosturi olivat aloittelevan yrittäjän tarpeisiin turhan ikääntyneitä. Tuolloin suoralla kaupalla hankittu 550-hevosvoimainen Volvo FH16 on palvellut mukavasti, ja menee nyt vaihtoon uuden auton alta syksyn tullen. Vuosien varrella kalustomäärä on kasvanut neljään puutavarayhdistelmään.

Olli Kotiranta
Olli Kotiranta oli Metsätrans-lehden haastattelussa tuoreena yrittäjänä viisi vuotta sitten. Sen jälkeen yritystoiminta on laajentunut tasaista tahtia ja kalustomäärä kasvanut yhdestä neljään puutavarayhdistelmään. Samalla Kotirantakin on joutunut kohtaamaan haasteita työvoiman saatavuudessa.

Koneurakointi Kotiranta Oy:n asiakkaat ovat samoja kuin yrityksen aloittaessa, mutta ajojen määrä on kasvanut niin paljon, että investointeja on tehty tasaiseen tahtiin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.