Metsätrans-Lehti Oy
Metsäteollisuus

Pälkäneläiselle Common Service Lead Maija Leppälälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Stora Enso Metsän IT-tiimin pälkäneläiselle Common Service Lead Maija Leppälälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä IT-Tiimin vetäjät Heidi Haavisto, Antti Hartikka, Jukka Mustonen, IT-Päällikkö Ari Vattulainen, asiakaspalvelupäällikkö Pasi Lehtosaari, ostopäällikkö Olli Simanainen, henkilöstön kehittämispäällikkö Katja Turunen ja GIS-asiantuntija Lari Välitalo.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

" Maija on Stora Enso Metsän IT-tiimin hyvä tyyppi, joka luo positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä ympärilleen. Maija ottaa aina toiset huomioon ja jakaa kehuja tiimikavereilleen isonkin yleisön edessä. Maija kyselee tiimiläisten kuulumisia ja on aina valmis tukemaan ja kuuntelemaan. Maija toimii myös tiimin pelintekijänä eli hyvinvoinnin lähettiläänä ja on kiinnostunut edistämään oman hyvinvoinnin lisäksi myös muiden metsän kollegoiden hyvinvointia. Maija ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja on aina halukas oppimaan uutta. Maija ottaa mielellään vastuuta yhteisistä haasteista ja opastaa mielellään muita. "

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)

• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)

• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)

• sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen