Metsäteollisuus

Stora Enson viestintäpäällikkö Markus Haapamäelle Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi

Stora Enson vantaalaiselle viestintäpäällikkö Markus Haapamäelle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Ensosta viestintäjohtaja Satu Härkönen, viestintä- ja markkinointijohtaja Reeta Kaukiainen, metsäjohtaja Janne Partanen, viestintäasiantuntija Heini Pitkänen ja henkilöstön kehittämispäällikkö Katja Turunen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Markus auttaa loistavalla viestintäosaamisellaan niin omaa väkeä, mediaa kuin muita sidosryhmiä ymmärtämään suomalaista metsäsektoria ja metsäasioita. Teuvalaiset juuret takaavat rehdin ja reippaan lähestymisen asiaan kuin asiaan. Markus on aina valmis auttamaan ja tukemaan kollegoita ja pitämään yllä iloista mielialaa, sekä tuomaan uusia näkökulmia metsäisiin asioihin. Kerta kaikkiaan huipputyyppi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.