Metsäteollisuus

Kuopiolaiselle opastaja Marja Kolarille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Marja Kolari

Stora Enson kuopiolaiselle opastaja Marja Kolarille on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä hankintapäällikkö Juha Ekola, operaatioasiantuntijat Raimo Hiltunen, Merja Huostila, Mikko Ikäheimo, Jari Kuonanoja, Timo Seppä, Noora Tuovinen ja Ismo Vepsäläinen, kehitysasiantuntija Juha Kaipainen ja kehityspäällikkö Antti Karjalainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Marja on positiivinen, rauhallinen ja häntä on helppo lähestyä. Hänen tapansa työskennellä opastajana auttaa kaikkia olemaan parempia omassa työssään. Hänen halunsa kehittää yhteistä toimintaympäristöä, on omiaan helpottamaan kaikkien työntekoa myös jatkossa. Oli ilta tai aamu, maanantai tai perjantai on hän aina valmis auttamaan. Marja on työyhteisön hyvä tyyppi!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.