Kuljetus

Parkerin uudet turvaluokitellut ohjaimet liikkuvaan kalustoon esillä FinnMETKO 2018-messuilla

Parker Hannifinin Electronic Controls -liiketoimintayksikkö on lanseerannut uudet turvaluokitellut ohjaimet liikkuvan kaluston sovelluksiin. RISE:n sertifioimat IQAN-MC4xFS -ohjaimet tarjoavat kustannustehokkaan tavan täyttää koneiden turvallisuusvaatimukset. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi konttikurottajat, henkilönostimet, roska-autot ja autonosturit sekä Steer-by-Wire -ohjaus metsäkoneissa, trukeissa ja maansiirtokoneissa.

IQAN-MC4xFS on suunniteltu hydrauliventtiilien ohjaukseen ja ohjaimet on sertifioitu IEC 61508 SIL2 -vaatimusten mukaisesti. Ohjaimet ovat ihanteellinen valinta liikkuvan kaluston sovelluksiin, joissa elektronisten ohjainten tulee olla hyväksytty SIL 2 / PLd -tason vaatimusten mukaisesti.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusi IQAN-MC4xFS perustuu aikaisempiin MC4x -versioihin, joissa käytetään huippuluokan autoteollisuuden turvallisuuskomponentteja. MC4xFS on tulojen ja lähtöjen osalta täysin yhteensopiva MC4x:n kanssa ja sisältää merkittävän määrän valvontatoimintoja sovellusvaatimusten täyttämiseksi. Laajennettuja diagnostiikkaominaisuuksia on myös otettu käyttöön, kuten vaarallisten vikojen käytönaikainen diagnostiikka sekä käynnistyksen yhteydessä tehtävät testit.

Parker tarjoaa kolme versiota IQAN-MC4xFS -ohjaimesta. MC41FS on suunniteltu yhden tai kahden turvatoiminnon ohjaamiseen kustannustehokkaasti. MC42FS tarjoaa suuremman määrän turvallisia lähtöjä keskikokoisille sovelluksille ja I/O-hajauktukselle. MC43FS on suuri keskitetty ohjain sovelluksiin, joissa on useita turvatoimintoja.

Parker tarjoaa ratkaisuja erillisistä osajärjestelmän hallintalaitteista aina kokonaisvaltaiseen koneohjaukseen. Uudet IQAN-MC4Xfs -ohjaimet on suunniteltu yksinkertaistamaan ja helpottamaan asiakassovellusten toteuttamista ja konetoimintojen nopeampaa kehittämistä. Edellämainitun mahdollistaa täysi yhteensopivuus IQANdesign -ohjelmiston kanssa, mikä tarjoaa työkalun ohjelmointiin, simulointiin, testaukseen, tuotantoon, huoltoon ja ylläpitoon.