Metsäkoneurakointi

Eco Logilta harvesteripäämallisto

Eco Log harvesteripää

Ruotsalainen metsäkonevalmistaja Eco Log laajentaa tuotevalikoimaansa lanseeraamalla oman harvesteripäiden sarjan. Siihen kuuluu neljä eri kokoluokan harvesteripäätä, jotka soveltuvat harvennuksilta järeisiin päätehakkuisiin.

Uudet Eco Log-harvesteripäät pohjautuvat yrityksen loppuvuodesta ostaman SP Maskiner AB:n tekniikkaan, mutta ne on optimoitu sopimaan täydellisesti Eco Login harvestereihin.

Kaikki mallit on suunniteltu matalakitkaisen konseptin mukaan. Viisi itsenäistä innovaatiota yhdistyvät tuottavassa, kestävässä, minimaalisen huoltotarpeen omaavassa ja polttoainekulutuksessa säästävässä harvesteripäässä. Eco Login harvesteripäät on varustettu patentoidulla Eco Log Saw Control -järjestelmällä, mikä optimoi jokaisen sahauksen puulajista ja hakkuutyypistä riippumatta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Eco Login toimitusjohtaja Anders Gustafsonin mukaan uusien harvesteripäiden ja Eco Log Saw Controlin lanseeraaminen ylitti odotukset.

- Uudet harvesteripäät toimivat erinomaisesti ja asiakaspalautteessa on kiitelty niiden nopeutta ja mittausluotettavuutta. Suunnittelun perustana on 40 vuoden kehitystyö, laatu ja tietopohja, jotka on jatkojalostettu entistä tehokkaampaan yhdistelmään Eco Login harvesterien kanssa. Me tiedämme entuudestaan harvesteriemme olevan tunnettuja korkeasta tuottavuudesta. Uusien harvesteripäiden myötä olemme vieneet tuottavuuden jälleen uudelle tasolle.

Viimeisen kahden vuoden aikana Eco Log on kasvanut tasaisesti ja laajentanut sekä harvesterien että ajokoneiden valikoimaa. Tämän myötä valikoima on yksi markkinoiden kattavimmista. Uudet harvesteripäät ovat seuraava askel pitkäaikaisessa kehitys- ja kasvustrategiassa.

- Uskomme uuteen harvesteripäähämme ja tuntuu hyvältä esitellä se yhdessä Eco Log Saw Controlin kanssa markkinoille samalla laajentaen valikoimaamme. Tarjoamme vastaisuudessa edelleen myös Log Max harvesteripäitä. Tämä antaa Eco Login valitsevalle asiakkaalle erittäin kattavan valikoiman, Gustafson toteaa yhtiön tiedotteessa.

Eco Login harvesteripäistä:

Mallisto koostuu 4 harvesteripäästä:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Eco Log 461 LF – monikäyttöinen, kevyt ja nopea harvesteripää, joka hoitaa harvennuksen myös vaikeapääsyisessä ympäristössä

- Eco Log 561 LF – korkean tuottavuuden omaava monipuolinen harvesteripää, joka selviää harvennuksesta päätehakkuuseen

- Eco Log 661 LF – vahva ja monikäyttöinen harvesteripää kaikenlaiseen päätehakkuuseen

- Eco Log 761 LF – vahva ja luotettava harvesteripää päätehakkuisiin, joissa vaaditaan korkeaa suorituskykyä

- Harvesteripäät tarjoavat optimaalisen paine- ja suorituskyvyn runkoon nähden.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Eco Log Saw Control – patentoitu järjestelmä, joka varmistaa jokaisen sahauksen optimoinnin ulkoisista olosuhteista riippumatta. Harvesterin ja harvesteripään välisen kytkennän ansiosta jokainen sahaus suoritetaan tehokkaasti ilman tarvetta manuaaliselle säädölle puulajien välillä. Sekametsissä tai vaativissa päätehakkuissa Eco Log Saw Control optimoi jokaisen sahauksen kasvattaen hyötysuhdetta.