Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelu esittelee uuden VAHVA C60 HD -kouran

Koneosapalvelun kahmarimallisto täydentyy uuden kokoluokan tuotteella, kun järeä Vahva C60 HD kuormainkoura ensiesitellään Proforest-näyttelyssä Kalajoella 24.-25.9.2021. Vahva-kahmareiden lisäksi osastolla esittelyssä pehmeiden maiden puunkorjuussa suuren suosion saavuttaneet KOPA- kantavat telat. Sekä Vahva- että Kopa-tuotteet ovat Koneosapalvelun omia, kotimaisia tuotteita.

AKTIIVINEN TUOTEKEHITYS VAHVA-KOURIEN TUKENA

Koneosapalvelun oma VAHVA-tuotemallisto on viime vuosina kehittynyt voimakkaasti. Perinteistä kuormatraktoreihin ja -autoihin soveltuvaa C-mallistoa on uudistettu, ja kaivinkoneisiin soveltuvaa KC-mallistoa on laajennettu. Tuoterakenteen kehittämisen lisäksi valmistustekniikkaan on satsattu paljon. VAHVA-kourat valmistetaan Koneosapalvelun emoyhtiön Outokummun Metallin tehtaalla Pohjois-Karjalassa.

UUSI VAHVA C60 HD AVAA ISOMMAN KOKOLUOKAN SARJAN

Rotaattorikiinnitteisen VAHVA C-malliston uusin tulokas C60 HD edustaa isompien kourien kokoluokkaa, jota käytetään materiaalinkäsittelykoneissa. Pinta-alaltaan 0,60 m² kokoinen jykevä kuormainkoura soveltuu suurten puumäärien käsittelyyn esimerkiksi terminaaleissa ja saaripuuhakkuilla. Koura pohjautuu teknisiltä ratkaisuiltaan tuttuun, vuonna 2016 lanseerattuun Vahva C-mallisarjaan. Koura on HD eli ns. heavy duty -malli, mikä tarkoittaa lujempaa materiaalia ja muita kovaan käyttöön suunniteltuja teknisiä ratkaisuja. Vahva C-mallistosta löytyy ennestään kaksi muuta HD-mallia kokoluokissa 36 ja 46.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Materiaalinkäsittelykoneisiin tarkoitettuja isompia Vahva-kouria on tulossa lisää vuonna 2022, kun mallisto täydentyy tällä hetkellä testivaiheessa olevilla C80 ja C100 -malleilla.

VAHVA C60 HD TEKNISET TIEDOT:

  • Paino: 450 kg
  • Pinta-ala 0,60 m2
  • Työpaine (max.) 250 bar
  • Kuorma (max.) 6000 kg
  • Avauma 2300 mm

UUTUUS ESITTELYSSÄ PROFORESTIN OSASTOLLA B30

Uuden C60 HD mallin lisäksi Koneosapalvelun Proforest messuosastolla mukana on Vahva-tuotteet: C21, C26, C36 HD, energiakoura C30 E4 ja kaivinkonekoura KC36 E7 / S60. Vahva-kahmareiden lisäksi Koneosapalvelu esittelee metsäkoneisiin tarkoitettuja KOPA-kantavia teloja, jotka soveltuvat erityisesti pehmeiden maiden puunkorjuuseen.