Kuljetus

Suuria tilauksia Hiab USA:lle

Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut Yhdysvalloista kolme suurta tilausta, joiden yhteisarvo on 12,9 miljoonaa euroa. MOFFETT-ajoneuvotrukkeja ja HIAB-kuormausnostureita koskevat tilaukset kirjataan Cargotecin vuoden 2021 kolmannelle neljännekselle.

Kaksi valtakunnallista rakennustarvikeyhtiötä tilasi erillisillä tilauksilla 7,5 miljoonan euron arvosta MOFFETT-ajoneuvotrukkeja sekä 3,7 miljoonan euron arvosta raskaan sarjan HIAB-kuormanostureita.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Näiden lisäksi nestekaasun jakeluyhtiö tilasi 1,7 miljoonan euron arvosta kevyen sarjan HIAB X-HiDuo 072- ja HIAB X-HiDuo 082 -kuormausnostureita. Kevytrunkoisten ja monipuolisten nosturien suorituskyky on erinomainen, ja niiden turvallisuus on korkeaa luokkaa.

- Suuret ja vaaralliset mutta tärkeät energiatuotteet voidaan toimittaa turvallisesti ja tehokkaasti Hiabin laitteilla. Olemme erittäin iloisia, että toimialojensa suurimmat nimet luottavat Hiabiin, kun ne toteuttavat omaa asiakaslupaustaan, sanoo Hiabin strategisten asiakkuuksien päällikkö Jani Koskinen.

Vastatakseen ajoneuvotrukkien kansainväliseen ja yhdysvaltalaiseen kysyntään Hiab laajentaa tuotantoaan Yhdysvaltoihin. Samaan aikaan kasvatetaan Dundalkin tuotantokapasiteettia ja suunnitellaan uutta kokoonpanoyksikköä. Toinen ajoneuvotrukkeja valmistava Hiabin tuotantolaitos perustetaan Ohioon Streetsboroon, jossa valmistetaan WALTCO-takalaitanostimia.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olemme erittäin innoissamme aloittaessamme ajoneuvotrukkituotteiden valmistuksen täällä Ohiossa, sillä niiden kysyntä on kasvussa Yhdysvalloissa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme lyhyempiä toimitusaikoja, lisätä kasvumahdollisuuksiamme ja vähentää kuljetuksiin liittyviä hiilidioksidipäästöjä, sanoo Hiabin Pohjois-Amerikan myynti- ja huoltojohtaja James Oreck.