Kuljetus

Hiab sai merkittävän MOFFETT-ajoneuvotrukkitilauksen Yhdysvalloista

Moffett

Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut Yhdysvalloista merkittävän yli 24,5 miljoonan euron MOFFETT M8 55 NX -ajoneuvotrukkitilauksen. Tilauksen teki Hiabin olemassa oleva asiakas, joka on yksi maan suurimmista rakennusmateriaaleja toimittavista yrityksistä. Tilaus on kirjattu Cargotecin vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan, ja se toimitetaan vuoden 2022 viimeisen neljänneksen ja vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen aikana.

- Asiakas on käyttänyt MOFFETT-ajoneuvotrukkeja useiden vuosien ajan. Tänä aikana MOFFETT on osoittanut soveltuvuutensa siltä odotettuihin tehtäviin, toiminut luotettavasti ja tarjonnut samalla ensiluokkaista laatua ja markkinoiden johtavia turvallisuusominaisuuksia. Olemme hyvin tyytyväisiä asiakkaan Hiabia kohtaan osoittamasta pitkäaikaisesta luottamuksesta. Hiabin laitteet auttavat heitä ottamaan kuormankäsittelyn kaikki mahdollisuudet käyttöön täydessä mitassa, kertoo Terry Fidler Hiabin Yhdysvaltain myynnistä.

- MOFFETT on ajoneuvotrukkien aito ja maailmanlaajuisesti johtava tuotemerkki. Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti suorituskyvyn, luotettavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi entisestään. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että tämän tunnetun yrityksen kaltaiset asiakkaat tunnistavat MOFFETT-ajoneuvotrukkien edut, lisää Hiabin MOFFETT-ajoneuvotrukkien myynti- ja tuotehallinnan varajohtaja Jann Hansen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tilattu M8 55 NX -ajoneuvotrukkimalli on varustettu liikkuvalla mastolla ja 5 500 paunan (2 500 kg) nostokapasiteetilla. Osa yksiköistä toimitetaan nelipyöräohjauksella, joka helpottaa laitteen ohjaamista ahtaissa paikoissa pitkiä kuormia kuljetettaessa. MOFFETT M8 55 NX -ajoneuvotrukilla pystyy siirtämään raskaita kuormia nopeasti ja turvallisesti myös haastavissa maastoissa. Huolimatta sen tehokkuudesta laite on riittävän kompakti käytettäväksi useissa erilaisissa kuorma- ja perävaunumalleissa. Kaikki MOFFETT-ajoneuvotrukit noudattavat Pohjois-Amerikan ja Kanadan Tier 4 -päästönormeja sekä Euroopan Stage V - asetuksia.

Kaikki MOFFETT M8 NX -ajoneuvotrukit toimitetaan verkkoyhteydellä varustettuina ja kahden vuoden HiConnect™-palvelun Premium-käyttöoikeudella. HiConnect Premium tarjoaa laitteiden käytöstä, toiminnasta ja kunnosta ajankohtaisia tietoja, joita voidaan hyödyntää suorituskyvyn ja turvallisuuden optimointiin sekä tarpeettomien seisokkien välttämiseen.