Puutavara-autoilu

Alucarista Hiabin puutavaranostureiden jälleenmyyjä

Hiabin uutena yhteistyökumppanina aloittava Alucar Oy on tunnettu puutavara-autojen päällirakentaja, joka toimii Maksamaalla, Pohjanmaan rannikolla.

Cargoteciin kuuluva kuormankäsittelylaitteiden- sekä palveluiden toimittaja Hiab Suomi ja Alucar Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen LOGLIFT- ja JONSERED- puutavaranostureiden jälleenmyynnistä Suomessa.

Hiabin LOGLIFT- ja JONSERED- tuotemerkit tarjoavat laajan sekä korkeatasoisen laite- ja palvelutarjonnan suomalaisille puutavara-autoilijoille.

Hiab ja Alucar ovat jo aiemminkin tehneet tiivistä yhteistyötä mm. puunkuormaajakiertueella.

Huhtikuun 2021 alusta alkaen Hiabin uutena yhteistyökumppanina aloittava Alucar Oy on tunnettu puutavara-autojen päällirakentaja, joka toimii Maksamaalla, Pohjanmaan rannikolla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusi jälleenmyyntisopimus selkeyttää aiempaa yhteistyötä asiakkaiden eduksi ja vahvistaa entisestään Loglift- ja Jonsered- puutavaranostureiden asemaa Suomen markkinoilla. Sopimus tukee vahvasti molempien osapuolten strategiaa palvellen puutavara-autoilijoita kokonaisvaltaisesti päällirakenteen ja nosturin koko elinkaaren ajan.

Uusi jälleenmyyntisopimus tukee Alucarin ja Hiabin strategiaa palvella puutavara-autoilijoita kokonaisvaltaisesti.

- Solmitun sopimuksen myötä vahvistunut myyntivoimamme mahdollistaa asiakkaidemme palvelemisen entistä kattavammin kaikilla alueilla, Hiab Suomen myynti- ja huoltopalveluiden johtaja Mika Liinanotko kertoo.

- Asiakaskunnassamme on kasvanut viime vuosina kiinnostus päällerakenteen ja nosturin sisältäviin kokonaistoimituksiin ja siksi tarjoamme jatkossa asiakkaille päällerakenteiden yhteydessä myös nostureita. Hiab-yhteistyön myötä pystymme paremmin vastaamaan nykypäivän asiakastarpeeseen, toteaa Alucar Oy:n toimitusjohtaja Anssi Alasaari.

Alucarin toimitusjohtaja Anssi Alasaaren mukaan heidän asiakaskunnassaan on viime vuosina kasvanut kiinnostus päällerakenteen ja nosturin sisältäviin kokonaistoimituksiin.