Puutavara-autoilu

Alucarin palvelu täydentyy puutavaranostureilla

Cargoteciin kuuluva kuormankäsittelylaitteiden- sekä palveluiden toimittaja Hiab Suomi ja Alucar Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureiden jälleenmyynnistä.

Varaosamyynnin Johnny Granholm, toimitusjohtaja Anssi Alasaari, kotimaan myynnin Marcus Peth ja Julius Närvä, sekä takuukäsittelijä Markus Påhls tarjoavat Alucarilla entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua, kun jatkossa puutavara-auton saa suoraan Maksamaalta myös nosturin kanssa.

Huhtikuun alusta alkaen voimassa oleva sopimus tukee molempien osapuolten strategiaa palvellen puutavara-autoilijoita kokonaisvaltaisesti päällirakenteen ja nosturin koko elinkaaren ajan. Alucarin toimitusjohtaja Anssi Alasaaren mukaan heidän asiakaskunnassaan on viime vuosina kasvanut kiinnostus päällirakenteen ja nosturin sisältäviin kokonaistoimituksiin ja siksi nosturikauppa auttaa vastaamaan autoilijoiden tarpeisiin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.