Metsäkoneurakointi

Eco Log 560D - Kyllä pelovaapi!

”Kyllä pelovaapi” oli lupaus, jonka Korpipojat Oy:n Veli Mikkonen vaati kirjoitettavaksi kauppasopimukseen, kun yhtiö teki kaupan Eco Log 560D hakkuukoneesta keväällä 2012. Jokseenkin tuntemattoman konemerkin hankinta ei ole päätös, joka tehdään heppoisin perustein vaan se on pidemmän harkinnan tulos.

Esa Mikkosen odotukset uuden työkalunsa tuottavuudesta ovat toteutuneet. - Harvennuksilla runkomäärät ovat kasvaneet, eikä aikaa ole hukkaantunut remontteihin.

Korpipojat Oy on Heinäveden Kermassa toimiva perheyritys, joka työllistää omistajaveljesten Veli, Esa ja Harri Mikkosen lisäksi seitsemän muuta puunkorjuun ammattilaista. Veli Mikkonen aloitti oman savottansa jo 1966 yhdessä veljiensä ja isänsä kanssa Heinäveden Koneurakointi Oy:ssä. Velin pojat Esa ja Harri olivat myös mukana yhtiössä, mutta vuonna 2002 he irtaantuivat Heinäveden Koneurakointi Oy:stä ja Korpipojat Oy perustettiin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.